https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

2 PC

2 PC's R7 H4/HB2/9003 40W 4000 LM 6000K IP65 auto LED koplamp Kit met 4 COB-lampen DC 9-36V (wit licht)

€ 34,95

Verwachte verzenddag is, vrijdag, 6 maart indien besteld binnen 15 uur en 18 minuten!

Futures
1. high performance LED auto koplamp die niet langer de high-end autobezit is kies het afscheid aan kaarslicht.
2. helderheid verhogen tot 200% 6000k puur wit niet destructief en snelle installatie duidelijker lichtbundel patroon zonder schitterende.
3. het is niet dat alleen u kunt zien is duidelijk maar ook duidelijk gezien door anderen. Sterk de zichtbaarheid in de regen en mist dag en laat de bestuurder voelen zich meer comfortabel.
4. instant oplichten om te voorkomen dat verschillende plotselinge gebeurtenis zoals aandrijving in een donkere tunnel die je meer veiligheid laat tijdens het rijden buiten.
5. eenvoudig stabiel licht en veiliger.
6. voltage: 9V aan 36V. Breed-waaier spanning constante huidige besturingselement anti-interferentie circuit ontwerp.
7. toepassing: Geen extra stuurprogramma's nodig voor auto kofferbak SUV RV HID Xenon koplamp ALL IN ONE Style bijwerken.
8. spreidingshoek: 360 graden.
9. lange afstand: 6000K kleur temperatuur en licht bereik van 200 meter.

Specificatie
1. verlichting verbeterd. De volgende generatie van LED-verlichting is hier. Ervaring met de zojuist gemaakte R7 een ware verlichting intensiteit.
2. cooler en helderder. Maximale output vereist maximale koeling. R7 is ontworpen met een meer aërodynamische heat sink betere onderdelen en een versterkt Turbo-koele ventilator geven u een lamp die is 34% koeler en 20% meer betrouwbaar.
3. macht om alles te zien. Met zijn koelere ontwerp is R7 20% sterker dan de vorige gen. het genereren van een maximale uitvoer van 200% lumen per lamp een kristalheldere 6000K overdag wit. Ervaring licht meer dan 10 x sterker dan de standaard halogeen.
4. de Advantage.Power van de R7 moet controle. Aangezien de meeste koplampen zijn voorzien van lage output halogeen lampen moet deze hi-output LED zorgvuldig worden geprojecteerd naar een duidelijke en zelfs lichtbundel patroon. De precisie gesneden en gevormde Arc-Beam lens richt zich op ruwe lumen voor een duidelijker lichtbundel patroon en verder licht projectie.
5. 50.000 uur van intens licht. De nieuw ontworpen dual driver systeem veilig beschermt de LED chip en de ventilator voor een meer betrouwbare levensduur van 50.000 uur.

Installatie
1. het installeren is eenvoudig. Flux balken grootte worden ingesteld op OEM lamp grootte normen en gebruiken dezelfde stijl van stekkers en verbindingen als OEM bollen.
2. Daarnaast bevat R7 ingebouwde componenten die flikkeren en fout-out waarschuwingssignalen springen geassocieerd met aftermarket verlichting elimineren.