https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

40 PCS M2 304 Roestvrij stalen draadkabel klemklem met vingerhoedhoekring

€ 17,95

€ 35,90

50%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 4-8 werkdagen

1. De draadtouwklem wordt voornamelijk gebruikt voor de tijdelijke aansluiting van het touw en de bevestiging van het handtouw nadat het touw door het uiteinde van de kraanglijbaan gaat en de bevestigingsfunctie van de windtouwtouwkop op de pool van het schip. Onder hen is het van toepassing op: fosforend gecoate staaldraad touw gegalvaniseerde staaldraad touw roestvrij stalen draad touw en glad staal draad touw. Het is een brede draad touw armatuur gebruikt bij hijswerkzaamheden en een armatuur die helpt bij het opheffen van stalen draadtouwen.
2. De hartring heeft een touwgroef voor het einde van het touw om rond te wikkelen om overmatig buigen en slijtage van het touw te voorkomen de veiligheid van het touw te beschermen en het risico te verminderen.
3. De draadtouwklem en de hartring vullen elkaar aan. Ze kunnen alleen of tegelijkertijd worden gebruikt. Bij gebruik op hetzelfde moment het kan de bescherming van de draad touw te verhogen en effectief te verminderen slijtage.
4. De specificatie tekst is afgedrukt op de bodem van de chuck voor eenvoudige identificatie en de anti-slip draad ontwerp op het oppervlak van de kaart sleuf effectief verhoogt wrijving en voorkomt dat de draad touw uitglijden.
5. Specificaties:
M2 draadkabelklem: staaf binnendiameter 4.12MM draaddiameter 2.9MM geschikt voor draadkabel 1.5-2mm;
M2 hartring: touwgroef 3MM L buitenlengte 20MM geschikt voor staaldraadkabel 1.5-2mm;
5. Toepassingsgebied: schepen dokken havens industriële machines buitenshuis elektrische apparatuur vervoer over zee en over land bosbouwmachines enz.
6. Productsamenstelling:
M2 draadtouwklem x 20
M2 Vingerhoedhartring x 20
Geschikt voor: M2.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: