https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

A-C121 2 8 inch kleuren TFT scherm Vingerafdruk & RFID tijd opkomst  USB-communicatie Office Time Attendance klok

A-C121 2 8 inch kleuren TFT scherm Vingerafdruk & RFID tijd opkomst USB-communicatie Office Time Attendance klok

€ 89,95

Verwachte verzenddag is, dinsdag, 3 maart indien besteld binnen 3 uur en 6 minuten!

Functies
1. aanneming van de meest geavanceerde algoritmen van de vingerafdruk identificatie kunnen de vingerafdruk onder de verandering van milieu- klimaat- en een vinger blessure peeling vingerafdruk is aanzienlijk verbeterd en kan onderscheiden in één seconde onder een volledig vingerafdruk staat.
2. Wij zijn de eersten die het gebruik van de intelligente sensor vingerafdruklezer energiebesparing in de industrie samen met de Geavanceerde energiebeheerfuncties effectief het energieverbruik kunnen verminderen.
3. de vingerafdrukken intelligente leren update functie kan implementeren geregistreerd voor een tijd en gebruik voor een hele leven dat u van vele problemen verlossen zal;
4. het gebruiken van een 2 8-inch TFT kleuren display zal maakt uw interface gebruiken intuïtief en duidelijk.
5. het gebruik van USB- en TCP/IP-communicatie en ook U schijf om te downloaden van records van de aanwezigheid en de vingerafdrukgegevens en andere functies kan ondersteunen. De vingerafdruk van de gebruiker kan worden geregistreerd in één machine registreren en delen door een schijf van U en geen behoefte om te verbinden met een computer in real-time.
6. de machine heeft drie verificatiemethoden: vingerafdruk wachtwoord en id-kaart
7. de desktop software maakt gebruik van de RIMSOFT velgen (Koch) managementsysteem het is eenvoudig te gebruiken intuïtief te bedienen en met de opwaardering en de voortdurende verbetering van onze producten de gebruiker kunt genieten van de toegevoegde waarde van software upgraden van de hele tijd.