https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Ben je in het bezit van een HTC- Desire- HD dan kun je bij I-Mania, accessoires hiervoor bestellen. De Desire- HD draait op een Google Android besturingssysteem versie 2.2, welke bij is te werken naar Android 2.3.5. De Desire HD heeft 768 MB werkgeheugen en de opslagruimte is 1.5 GB. Deze smartphone kent een groot gebruikersgemak, mede dankzij het sterke touchscreen. Bij ons kun je voor een aantrekkelijk tarief een gewenste accessoire bestellen, zoals een oplader of batterij. Er zijn verschillende opladers waar je een keuze uit kunt maken, namelijk de bekende thuis- oplader maar ook een auto- oplader. Tevens kun je hier ook terecht voor het bestellen van een batterij voor je HTC. Zo kun je voorkomen om een nieuwe smartphone aan te moeten schaffen als de batterij stuk blijkt te zijn.

Snelle levering en een aantrekkelijke prijs voor jouw HTC accessoire

Bij I-Mania kun je een snelle levering verwachten, en dus al snel gebruik maken van jouw gewenste product. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur dan wordt de bestelling diezelfde dag nog afgestuurd. Dankzij de levering uit eigen voorraad kunnen wij de HTC- Desire- HD accessoires aanbieden voor een laag tarief. Het bestellen van een accessoire voor je smartphone is tevens ook een leuk cadeau idee. Wij wensen jou veel plezier met de bestelling en graag tot een volgend bezoek.


Ben je in het bezit van een HTC- Desire- HD dan kun je bij I-Mania, accessoires hiervoor bestellen. De Desire- HD draait op een Google Android besturingssysteem versie 2.2, welke bij is te werken naar Android 2.3.5. De Desire HD heeft 768 MB werkgeheugen en de opslagruimte is 1.5 GB. Deze smartphone kent een groot gebruikersgemak, mede dankzij het sterke touchscreen. Bij ons kun je voor een aantrekkelijk tarief een gewenste accessoire bestellen, zoals een oplader of batterij. Er zijn verschillende opladers waar je een keuze uit kunt maken, namelijk de bekende thuis- oplader maar ook een auto- oplader. Tevens kun je hier ook terecht voor het bestellen van een batterij voor je HTC. Zo kun je voorkomen om een nieuwe smartphone aan te moeten schaffen als de batterij stuk blijkt te zijn. Lees Meer

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren