https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

De HTC Desire- S is de opvolger van de HTC Desire. Dankzij de verbeterde software is de Desire- S een gewillige smartphone. Bij I-Mania kun je voor deze smartphone verschillende accessoire bestellen zoals, laders en kabels. Het is altijd handig om een extra lader te hebben of een datakabel. Ook is het mogelijk om hier een speciale auto-lader oplader te bestellen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om geen gebruik te kunnen maken van de HTC omdat de accu leeg is. Ook is het mogelijk om een losse batterij te bestellen mocht het geval daar zijn dat de oude batterij van je smartphone stuk is. Zo voorkom je dat je een nieuwe smartphone moet aanschaffen. En dat scheelt natuurlijk een hoop geld en energie.

Snelle levering en aantrekkelijke prijs

Bij i-Mania kun je kiezen uit verschillende accessoires voor je HTC Desire- S, en dankzij de snelle levering uit eigen voorraad kunnen wij de accessoires aanbieden voor een zeer aantrekkelijk tarief. Tevens kunnen wij garanderen dat de bestelling die op werkdagen voor 17:00 uur wordt gedaan, nog diezelfde dag zal worden verzonden door ons. Zo kun je snel en direct gebruik maken van de gewenste accessoire voor jouw smartphone. Ook is het een idee om een accessoire cadeau te doen aan iemand. Wij wensen je alvast veel plezier met het voltooien van jouw zoekopdracht. En graag tot ziens bij een volgend bezoek.


De HTC Desire- S is de opvolger van de HTC Desire. Dankzij de verbeterde software is de Desire- S een gewillige smartphone. Bij I-Mania kun je voor deze smartphone verschillende accessoire bestellen zoals, laders en kabels. Het is altijd handig om een extra lader te hebben of een datakabel. Ook is het mogelijk om hier een speciale auto-lader oplader te bestellen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om geen gebruik te kunnen maken van de HTC omdat de accu leeg is. Ook is het mogelijk om een losse batterij te bestellen mocht het geval daar zijn dat de oude batterij van je smartphone stuk is. Zo voorkom je dat je een nieuwe smartphone moet aanschaffen. En dat scheelt natuurlijk een hoop geld en energie. Lees Meer

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren