https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

De HTC- Sensation is de opvolger van HTC Desire HD. De Sensation is het eerste toestel met een Dual Core Processor. Met het 4.3 inch scherm en een resolutie van 960 bij 540 pixels is het een zeer gewilde mobiele telefoon. Bij I-Mania kun je voor deze HTC verschillende accessoires bestellen in vele verschillende kleuren en designs. Bijvoorbeeld, data- HDMI kabels, charger-  USB kabels. Ook vind je hier opladers voor in de auto of om er extra oplader of kabel bij te hebben. Of heb je een nieuwe accu nodig omdat de oude te snel leeg is of helemaal stuk is? Ook dan kun je hier eenvoudig een nieuwe bestellen. Tevens is het bestellen van een accessoire een leuk cadeau idee voor iemand. Dankzij de eenvoudig te bedienen zoekmachine op de site kun je snel je gewenste accessoire vinden.

Verwacht een snelle levering en een laag tarief

Bij I-Mania kunnen wij dankzij onze eigen voorraad, snel leveren en ook bieden wij onze producten aan voor een aantrekkelijk tarief. Hiervoor hoef je niet meer de deur uit en kun je snel gebruik maken van de HTC- Sensation accessoire. Plaats je op werkdagen voor 17:00 uur een bestelling, dan dragen wij er zorg voor dat deze diezelfde dag nog wordt verzonden. Wij wensen je vast veel plezier met jouw bestelling. En graag tot een volgend bezoek bij I-Mania.


De HTC- Sensation is de opvolger van HTC Desire HD. De Sensation is het eerste toestel met een Dual Core Processor. Met het 4.3 inch scherm en een resolutie van 960 bij 540 pixels is het een zeer gewilde mobiele telefoon. Bij I-Mania kun je voor deze HTC verschillende accessoires bestellen in vele verschillende kleuren en designs. Bijvoorbeeld, data- HDMI kabels, charger-  USB kabels. Ook vind je hier opladers voor in de auto of om er extra oplader of kabel bij te hebben. Of heb je een nieuwe accu nodig omdat de oude te snel leeg is of helemaal stuk is? Ook dan kun je hier eenvoudig een nieuwe bestellen. Tevens is het bestellen van een accessoire een leuk cadeau idee voor iemand. Dankzij de eenvoudig te bedienen zoekmachine op de site kun je snel je gewenste accessoire vinden. Lees Meer