https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

Aux kabel iPhone 6

Met een aux kabel kan je je iPhone 6 aansluiten op bijvoorbeeld je autoradio of je stereo-installatie. Je kunt dan gewoon muziek aanzetten op je iPhone, en het speelt door de speakers van je woonkamer of je auto.

Een aux kabel voor de iPhone 6 is bij i-Mania verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijk geprijsde varianten.

i-Mania is specialist op het gebied van iPhone-accessoires, en daarom vonden wij dat een aux kabel voor de iPhone 6 ook niet kon ontbreken.

Een aux kabel voor de iPhone 6 biedt zeer veel gemak

De iPhone 7 beschikt inmiddels niet meer over een 3.5mm hoofdtelefoonuitgang.

De iPhone 6 doet dit echter nog wel, en daardoor kan je gebruik maken van een aux kabel voor de iPhone 6. De meest eenvoudige aux kabel die wij voor de iPhone 6 aanbieden heeft aan beide kanten een 3.5mm hoofdtelefoonplug.

Het ene uiteinde van de aux kabel gaat in je iPhone 6, de andere in de hoofdtelefooningang van bijvoorbeeld je stereo-installatie of je autoradio. Moeilijk doen met Bluetooth is daardoor niet nodig, deze aux kabel voor de iPhone 6 is voldoende.

Dit is ook een uitkomst wanneer je over een oudere stereo-installatie of autoradio beschikt waarop geen Bluetooth-mogelijkheden aanwezig zijn. Een aux kabel voor je iPhone 6 biedt goede geluidskwaliteit, vergelijkbaar met luisteren via Bluetooth.

Voor weinig geld kan je dus genieten van muziek die echt mooi klinkt, hoewel dit laatste natuurlijk ook afhankelijk is van je speakers.

Een aux kabel voor de iPhone 6 met oplaadmogelijkheden

Muziek afspelen op je iPhone verbruikt ook met een aux kabel voor de iPhone 6 de nodige stroom. Je wilt niet met een lege batterij zitten als je nog niet uitgeluisterd bent, en je wilt ook bereikbaar blijven.

Bij i-Mania kan je daarom kiezen voor een aux kabel die je iPhone 6 ook oplaadt. Naast de 3.5mm plug bevat deze aux kabel voor de iPhone 6 ook een lightning naar USB stekker.

Daarmee kan je je iPhone opladen via het stopcontact of via de sigarettenaansteker van je autoradio. Naast deze aux kabel voor je iPhone 6 verkopen wij ook de muurladers en autoladers die je daarvoor nodig hebt.

Bestel snel je gewenste kabel

Heb je de juiste kabel gevonden, dan kan je deze snel en gemakkelijk bestellen via ons gestroomlijnde bestelproces en meerdere handige en veilige betaalmogelijkheden.

Is de aux kabel voor je iPhone 6 op voorraad en bestel je voor 17.00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog naar je toe gezonden.

Je kunt dus snel op prettige wijze muziek luisteren. Een aux kabel voor je iPhone 6 bestel je bij i-Mania, de specialist in iPhone-accessoires!

There are no search result for this landing page.