https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Benks papier-grain papier Anti-Glare Matte High-touch gevoeligheid HD PET Screen Protector voor iPad Pro 12 9 inch (2018)

€ 26,95

Verwachte verzenddag is, dinsdag, 6 oktober indien besteld binnen 2 dagen, 2 uur en 57 minuten!

Beschrijving:
1. [het voelt als schrijven op papier] - nieuwe ipad pro 12 9 schermbeschermer via speciale behandeling bereiken wij het comfort van de schilderkunst zoals schilderen schrijven of tekenen. Premium PET Film(Not Glass)
2. [Ipad 12 9 scherm beschermer oppervlaktehardheid]-de behandeling van de harde vacht van een potlood hardheid van 3H kunt verhinderen dat het oppervlak van de film wordt gekrast.
3. [anti Glare] - papier - zoals ipad pro 12 9 Protecto scherm met de functie van de anti-schittering te onderdrukken licht reflectie. Het maken van uw iPad een perfecte lezing metgezel zowel een dagboek zelfs onder de stralende zon.
4. [zelf hechting] - moeilijk om luchtbellen het zelfklevende oppervlak is een speciaal zelfaanzuigende type en de bubbels zijn moeilijk in te voeren zodat ze gemakkelijk kunnen worden geplakt.
5. [Paperless] - verminderen papierverbruik verhogen van de efficiency van het werk en groene bescherming van het milieu.


Geschikt voor: iPad.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: