Heel recent stond er op de businessinsider.com website een artikel waarin 11 redenen aangeven werd waarom het beter is om een iPhone 6S te kopen in plaats van de iPhone 8 of iPhone X.



Krijg nou wat dacht ik bij het lezen van de titel, maar de inhoud van het verhaal bleek erg interessant! Het feit dat Apple de iPhone 6S, een twee jaar oude telefoon, nog steeds verkoopt is namelijk een bewijs dat deze telefoon echt goed is.



Wanneer je de specificaties van de iPhone 6S met die van de iPhone 8 of de iPhone X op de website van Apple vergelijkt, ziet je zelf ook dat de telefoons vrij veel op elkaar lijken. De belangrijkste verschillen zitten in de chips die de prestaties en bepaalde functies bepalen, evenals een aantal verbeteringen in de iPhone 8 en iPhone X z'n beeldschermtechnologie en de ingebouwde camera’s.



Maar... met bijna de helft van de verkoopprijs van de nieuwe iPhones is de iPhone 6S een stuk betaalbaarder. Ze worden daarnaast tevens geleverd in een kleur die bij de iPhone 8 en iPhone X niet mogelijk is. De iPhone 6S lijkt dan ook nog bijna identiek op de nieuwe iPhone 8!



Het stevig metalen ruggetje van de iPhone 6S is ook niet zo kwetsbaar als de glazen behuizing van z’n jongere iPhone 8 en X broertjes of zusjes. De 6S familieleden laden direct uit de doos op dezelfde snelheid op. De nieuwste iPhones kunnen snelladen, maar voor die opladers moet wel extra geld neergelegd worden...



De Apple A9 chip in de iPhone 6S is nog steeds een geweldige performer, of noem het maar een goede iOS uitslover. De camera achterop is bovendien nog steeds fantastisch. Wat uiterst belangrijk kan zijn voor de audiofielen onder ons: het heeft een echte ouderwetse koptelefoonaansluiting!



Ondanks Apple’s nieuwe TrueTone beeldschermtechnologie is het schermpie van de iPhone 6S nog steeds uitstekend. Het heeft een vergelijkbare scherpte en resolutie ten opzichte van de nieuwe iPhone 8 en en het reproduceert zijn Retina kleuren prima voor het dagelijks gebruik.



De iPhone 6S maak tevens gebruik van hetzelfde iOS besturingssysteem.



Of je nu met het nieuwe frisse ontwerp van de iPhone X op pad wilt gaan of liever de voordeliger iPhone S6 op zak wenst te hebben... één ding blijft een feit: voor de beste, mooi handige èn gunstig geprijsde accessoires ga je altijd naar i-Mania.nl

11 reasons you should buy an iPhone 6s instead of the iPhone 8 or iPhone X Introduction: The iPhone 6s should be preferred over iPhone 8 and iPhone X due to some reasons. We will now discuss the reasons about why iPhone 6 is better than iPhone 8 and iPhone X. The iPhone 6s has an excellent performance, great screen with a stellar camera. The iPhone 6s does not have some of the features which are present in iPhone 8 and iPhone X. The features like most-watched augmented reality apps and water resistance are not present in iPhone 6s. As those features are missing in iPhone 6s we have to decide about its worth as we are paying extra amount for the iPhone 6s. Reasons: If you are planning to purchase a new iPhone then you need to check the following reasons. They are: Better camera Faster performance Good screen Water resistance Portrait mode Wireless charging Fresh design Augmented reality Price Hardware Reality apps These are the reasons which you need to check for the improvement when you are planning to purchase an iPhone.