Of je nou onlangs jouw zuurverdiende geld hebt uitgegeven aan een Apple Watch Series 4, of jij nog per ongeluk één van de oudere versies van dit type Smartwatch aan je pols hebt hangen, het is zeer waarschijnlijk dat jij in de markt bent voor de aanschaf van een aantal handige accessoires die hier goed bij past.



Er zijn bij i-Mania.nl armbandjes, opladers, opberg systemen en nog veel meer. En die zijn er uiteraard omdat het beste onderdeel van een gadgetaankoop al de fijne aanvullende accessoires kunnen zijn!



Want zoals bij iedere super-gadget die de moeite waard is, zijn er alsook een groot aantal Apple Watch toebehoren verkrijgbaar om deze naar een benijdenswaardig niveau te laten pimpen!



Dus of je nu op zoek bent naar meer on-the-go power, een fraaie modieuze horloge armband of gewoon een plekje om jouw geliefde wearable ‘s nachts te laten rusten... Er ligt hier bij i-Mania.nl altijd wel een handige add-on voor je klaar om jou en je mooie Apple Watch te bekoren.



Maar met zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, waar zou jij jezelf het eerst gelukkig mee willen maken?



Voor nostalgie en stijl lijkt een op de klassieke Apple Macintosh geïnspireerde dock voor jouw Apple Watch en iPhone een moeilijk te verslaan design item. Maar, er zijn nog andere interessante gegadigten! Zoals bijvoorbeeld een luxueus aluminium dock houder met als je dat wenst inclusief een koptelefoon standaard!



Daarnaast zijn er eveneens heel fraaie aluminium houders om je Apple Watch handig ‘s nachts op te laden terwijl deze er heerlijk comfortabel, maar chique uitgezakt bij ligt! Voor milieuvriendelijke Apple liefhebbers zijn er onder meer super handige bamboe docks met uitgekiende opberg mogelijkheden.



Het juiste Apple Watch horlogebandje of armband uitkiezen is soms een lastig klusje. Met zoveel stijl opties, kleurtjes en materialen zijn er volop keuze mogelijkheden. Maar is dat dan ook niet fijn dat i-Mania jou zoveel keus kan aanbieden?!



Voor de charmante dames zijn er bijvoorbeeld vrolijke en chique roestvrijstalen armbandjes met leuke vormen. Verder zijn er mooie retro bedrukte zijden polsbandjes die met leer afgewerkt zijn. Of wat dacht je van super vrouwelijke horloge bandjes met bloemversiering? En er zijn uiteraard meer mogelijkheden!



Voor de heren zijn er gelukkig stoerdere armbanden van stevig leer in een stijlvolle uitvoerig, zodat ook hij samen met z’n Apple Watch goed voor de dag komt! Voor de ‘hippelingen’ of wellicht zelfs hippies onder ons zijn er allerlei kleurrijke patronen verkrijgbaar om jouw pols op te vrolijken.



Voor de durfelingen (of voor grote kinderen) is er een super grappig rabbit hoesje. Dit siliconen konijn-vormige armbandje met oortjes is wel heel bijzonder voor wanneer je wenst op te vallen! En voor alle sportievelingen zijn er uiteraard sport uitvoeringen in allerlei blitse of minder opvallende kleuren. Waaronder robuuste rubberen varianten of roestvrijstalen ‘Milanese’ uitvoeringen.



Naast die heel grote collectie van fraaie horloge bandjes levert i-Mania daarnaast mooi vormgegeven opladers voor de Apple Watch, draadloos (Qi) of voor het opladen via USB. Er zijn extra beschermers zoals een speciale TPU case of dunne gehard glazen filmlaagjes voor je digitale wijzerplaat, plus ‘lekkere warme en knusse’ opberghoesjes om jouw Apple kindje veilig op te bergen wanneer deze even niet gebruikt wordt.



Jazeker: Het is echt een fijn en compleet Apple Watch gevoel dankzij i-Mania! Apple levert jou hun Watch wel aan, dan doet i-Mania absoluut de rest om jouw en zijn leventje comfortabel te maken.