Smartphones zijn min of meer onze kleine persoonlijke assistenten geworden. Ons hele leven wordt op onze smartphone opgeslagen. Dus als jij jouw telefoon laat vallen en deze kapot gaat, dan is dit in feite alsof jij je persoonlijke assistent kwijtraakt. Je agenda is verdwenen. Jouw e-mail is niet langer binnen handbereik. En je mist ook waardevolle tijd op facebook.



De Apple iPhone of een Android assistent

De Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone Pro 11 Max zijn naast wat andere mobiele Android broeders misschien wel de populairste smartphones in jouw omgeving. Er bestaan natuurlijk ook nog zeer fraaie ‘oudere’ iPhone modellen.



En of je nu graag een mooie PU leren hoes, een robuuste metalen case of een eenvoudige bumperhoes wenst die voor jou de dankbare klus van een goede bescherming klaart, het is aan jouw de keuze welke jij het liefste hebt. i-Mania levert het jou dan wel!



Hoeveel bescherming heeft je mobiel nodig?

Hoe onhandig ben je? Als je jouw kostbare telefoon straffeloos op beton wilt laten vallen, of het een dip in water wilt laten overleven, dan heb jij echt wel serieuze bescherming nodig. Maar als je meestal behoorlijk voorzichtig bent en alleen enkel wat basisbescherming wenst, dan zou je allereerst eens aan een bumper hoesje kunnen denken.



Een bumper case of bumperhoes

Een bumperhoes is een soort hoesje voor smartphones of mobiele apparaten dat de zijkanten van de telefoon met soort opstaande rand beschermt. Bumperhoezen zijn vaak vervaardigd van zacht rubber of een soortgelijk materiaal.



Zo’n bumperhoes past precies om de rand van de mobiele telefoon en voorkomt dat het scherm van de telefoon in contact komt met vlakke oppervlakken zoals vloeren of tafels. Het beschermt ook heel goed de achterkant (met de camera) en biedt vaak een fijne stevige grip.



Een extra robuuste behuizing of tough armor case

Een andere optie is een tough armor case, die de smartphone een behoorlijke bescherming kan leveren, maar veelal een stuk omvangrijker en zwaarder is. Speciale versterkte hoeken en schokbestendige materialen verminderen het risico op schade echter behoorlijk. Een robuuste behuizing kan het soms ook een beetje moeilijker maken om jouw telefoon te bedienen, maar dit hangt uiteraard af van het model dat je selecteert.



Een flip of portemonnee hoesje

Een opklapbaar flip hoesje of portemonnee hoesje kan heel stijlvol en (broek- of jas-) zakvriendelijk zijn. Ze zijn een heel fijn alternatief voor een bumper hoesje, vooral als jij van plan bent om jouw smartphone in een tas mee te dragen, omdat ze namelijk rondom een goede bescherming bieden. 



Ze variëren echter als het gaat om valbescherming, maar de meeste varianten hebben binnenin een soort bumperhoesje om jouw mobiele telefoon aangenaam veilig te houden. Sommige flip covers ondersteunen eveneens een slaap-waakfunctie, die jouw apparaat automatisch tot leven zou moeten brengen wanneer jij de hoes opent en in slaap valt wanneer je deze sluit.



De beste Apple iPhone en Android accessoires voor elk model

Iets over je iPhone of andere smartphone morsen, of het per ongeluk laten vallen zijn slechts enkele van de ongelukkige gebeurtenissen die jouw dure telefoon kan ruïneren. Als je ooit je grip bent kwijtgeraakt en hulpeloos hebt toegekeken terwijl jouw apparaat rampzalig naar de grond schoot, dan weet je al hoe belangrijk het beschermen van jouw dierbare mobiele gadget kan zijn.



Als je een Apple iPhone hebt, dan heb je hier bij i-Mania de keuze te over als het om beschermhoesjes gaat. Je kunt zo’n hoesje in elke kleur, stijl en materiaal krijgen. En beschik je over een Android toestel, ook dan zijn er evenzo heel veel verschillende beschermhoezen leverbaar. Je hoeft enkel even te kijken of er een fraai hoesje voor jouw model aanwezig is!



apple


accessoires