Profiteer ook van draadloze vrijheid via Bluetooth oordopjes. Geniet van urenlang handsfree bellen op één lading en comfortabel luisteren zonder dat er een koptelefoon van je hoofd springt!



Bluetooth oordopjes van i-Mania verhogen je actieve levensstijl met een verbluffend hifi-geluid dat speciaal gemaakt is om vrij mee te bewegen! Wanneer jij voor het avontuur kiest, dan brengen wij van i-Mania.nl wel het volmaakte geluid!

Natuurlijk kan een perfecte liedje iedere training ontvlammen in een excellente sportoefening.



Of je nu door de stad loopt, in de sportschool bent of op de stoep rent, zo’n handig Bluetooth headset met een achter-het-oor-haakontwerp of een nekband met ergonomische oorpluggen bieden een veilige pasvorm voor maximale prestaties tijdens het hardlopen.



Maar wanneer jij graag wenst te genieten van muziek met een Bluetooth koptelefoon die je onopvallend met je mee kan dragen, overweeg dan die mooi vormgegeven HBQ-I7 In-Ear oordopjes die compatibel zijn met Bluetooth V4.1, over EDR beschikt en een ingebouwde Lithium batterij heeft die lang meegaat.



Zulke prettige Bluetooth in-ear oordopjes werken niet alleen bevrijdend en opluchtend, maar ze geven tevens rust door het weggenomen kabelgedoe.



Dat ruimt niet alleen lekker op zowel in en bij je hoofd, maar er ontstaat tevens extra ruimte om tegelijkertijd nieuwe dingen te doen.



Hoe haal je het nog uit je hoofd niet van deze Bluetooth ongebondenheid te kunnen genieten?!



Kies ook voor de ultieme bewegingsvrijheid met een kwaliteitsvol geluid via Bluetooth in-ear oordopjes van i-Mania.nl