Wij van i-Mania.nl snappen het wel: Een goed fotoalbum creëren kost tijd. Maar soms is alles wat je nodig hebt een beetje inspiratie en daarom hebben wij dit blogbericht voor jou samengesteld.



Eén ding staat echter als een paal boven water: Wat jouw fotoproject echt het beste zal maken, zijn die mooie foto’s van jou erin en alle herinneringen die zij weerspiegelen. Er is echt niets anders dan een fraai samengesteld fotoalbum die jou zo heerlijk terug in de tijd kan brengen en het jou fijn toestaat om het met anderen te delen!



Zoals reeds vermeldt kost het maken van een fotoalbum veel werk en planning. En het helpt absoluut mee om wat inspiratie bij de hand te hebben om al die creatieve mogelijkheden van jou tot leven te brengen. Gelukkig zal jij hieronder bij ons zeker iets bijzonders qua visueel concept terugvinden:



Wintervakantie. Heb je de winter met skiën doorgebracht? Sla je favoriete foto’s op om ze gezellig warmpjes tijdens sneeuwrijke of andere koude dagen te bekijken. Of heb je een sneeuwdag beleefd? Iedereen houdt van een sneeuwdag. Denk aan de pure gelukzaligheid van jezelf of jouw kind en maak er een fotoalbum van dat ieders hart verwarmt!



Je persoonlijke koffietafel. Toon jouw fotoalbum met trots op je luxe salontafel. Het thema kan van alles zijn: familie, landschappen en meer.



Je harige vriend. Als jouw familie bestaat uit jou en je huisdier, schroom dan niet om je favoriete harige vriend vrolijk te presenteren. Stel al jouw favoriete momenten opnieuw samen met een leuke fotoshoot thuis.



Opgroeien. Je kan niet de fout ingaan met een klassiek familiefotoalbum. Documenteer hoeveel jouw kinderen (al) zijn gegroeid en vergeet uiteraard ook die gênante babyfoto’s niet!



Alles in één jaar. Vier je afgelopen jaar met een familie album door deze te vullen met opnamen van vakanties, favoriete activiteiten, enzovoort.



Slaap verhaaltjes. Maak speciaal voor jouw kleintje een aangepast verhalenboek voor de bedtijd routine. Je kan foto’s van hen opnemen van een avontuur met vrienden en familie om zo eveneens hun verbeeldingskracht en interesse in lezen te stimuleren.



De liefde van mijn leven. Vul jouw fotoalbum met favoriete foto’s van je geliefde en jouzelf voor een aangenaam zoet verrassingsgeschenk. Versier dit album met citaten uit jullie favoriete films, muzieknummers of een toepasselijk grapje.



Beste moeder ooit. Herinner jouw mama eraan hoe speciaal ze voor jou is met een boek vol dierbare foto’s van jullie tezamen. Of scan de favoriete kindertekeningen van jou voor je moeder als een speciaal aandenken om zo jouw artistieke vaardigheden en liefde voor haar te herenigen.



Beste vader ooit. Natuurlijk verdient papa het ook om gevierd te worden. Dus maak een fotoboek met al jouw favoriete herinneringen aan hem.



Surfen, zand en zee. Speel met verschillende vormen en maten in je fotoalbum. En vergeet niet om er unieke details in op te nemen! Of heb je een strand dag gehad? Vier deze minivakantie vervolgens met vrolijke foto’s van die dag.



Broer zuster liefde. Documenteer hoeveel plezier jouw kinderen samen hebben met een maandelijks fotoboek. Het zal niet alleen bijhouden hoeveel ze zijn gegroeid, maar alsook die lieve broederliefde en zo...



Geschenk voor de grootouders. Familie fotoalbums hoeven niet alleen op de boekenplank in de woonkamer te staan. Het zijn alsook geweldige geschenken voor grootouders en verre familieleden.



Wees mijn Valentijn. Niets ondersteunt de aankomende Valentijnsdag beter dan een doordacht fotoalbum. Vul jouw album met foto’s van jezelf en je Valentijn en voeg lieve berichten toe om deze speciaal te laten voelen.



Zie je wel: een fotoalbum zegt meer dan duizend woorden. Kies nu alleen nog een leuk passend exemplaar bij i-Mania.nl uit!