De lucht is niet de DJI grens!

Drones hebben de wereld stormenderhand veroverd. Talloze beroemdheden (vooral die op YouTube) hebben flink wat drone technologie aangeschaft om hun videoproductiekwaliteit en cinematografie te verbeteren.



Als jij ook een liefhebber bent, of zelfs maar enigszins geïnteresseerd bent in het vliegen met een drone, dan heb je waarschijnlijk wel gehoord van DJI, de populaire quadcopter fabrikant.



Als een pionier in duurdere drones voor consumenten, is DJI’s doel bijna altijd geweest om jou mee te helpen een camera in de lucht te plaatsen.



Drone koning

Het is geen geheim dat DJI de absolute koning is, als het gaat om de drone industrie. Maar het DJI koninkrijk blijft daarnaast ook maar uitbreiden en vertoont hierbij geen tekenen van enige vertraging!



Deze Chinese drone fabrikant heeft nu een marktaandeel van naar schatting 74%, volgens het Skylogic Research rapport van de drone marktsector in 2018.



Dat is een marktaandeel stijging van 72% ten opzichte van 2017. DJI had in 2016 slechts een marktaandeel van 50% volgens het Skylogic Research van toendertijd.



Het succes van DJI komt niet alleen door robuuste hardware te maken, maar ook door zichzelf te positioneren als een leider in overheids- en beleidsconversaties betreffende geofencing.



Verder creëert DJI micro-investeringen met zijn SkyFund en doet strategische partnerschapsinvesteringen met andere gevestigde technologieleiders zoals het beroemde cameramerk Hasselblad.



Als één van de meest gevestigde, populaire en iconische spelers in de drone-ruimte, doet DJI nog meer dan alleen dingen laten vliegen.



Osmo gimbal systemen

Ze produceren alsook kleinere handbediende gimbal systemen in de Osmo lijn. Het topmodel van Osmo bevat de beste camera’s van DJI, terwijl de budget uitvoering, de Osmo Mobile, is gemaakt om met je telefoon samen te werken.



i-Mania mag dan wel niet een directe leverancier zijn van de DJI drones en Osmo camera systemen zelf, maar je krijgt hier wel de beste deals voor DJI drone onderdelen en Osmo camera accessoires in één van de grootste Nederlandse online selectie!



DJI deals

Superfijne DJI deals vliegen bij jou dus hier bij i-Mania wel om de oren!



Ga daarom hier nu bij i-Mania dus lekker online winkelen vanuit een grote selectie van DJI Mavic, Phantom, Spark en Osmo accessoires. En geniet van heerlijk ‘laag dalende’ prijzen!

Bronnen: dronerush.com & thedronegirl.com