Dit jaar viert de iPhone zijn tiende verjaardag. Er komt helaas geen speciale iPhone om deze bijzondere verjaardag te vieren. Maar laat Apple dit speciale jubileum van de iPhone dan helemaal aan zich voorbij gaan?

 Apple heeft meer dan 10 prototype iPhone-modellen getest, waarvan veel geruchten in de rondte zijn gegaan. De iPhone 8 zal naar verwachting een radicaal nieuw ontwerp hebben, met een edge-to-edge beeldscherm zonder onder of boven randen te hebben, waar functies zoals een Touch ID-vingerafdruksensor en een front camera in gehuisvest zijn.Er is geen fysieke Home knop meer op de iPhone 8 aanwezig. Binnenin de iPhone 8 wordt verwacht dat het over een 10-nanometer A11 chip beschikt die zowel sneller en efficiënter zal zijn.

 Er zijn tevens geruchten dat het ook functies zoals draadloos opladen en biometrische toevoegingen zoals gezichtsherkenning bevat. In high-end modellen zou er zelfs een dual-lens camera beschikbaar zijn waarvan beide objectieven optische beeldstabilisatie aanbieden.

 In september en oktober zullen we meer weten. Dan zullen we zien of het wederom een feestje waard is. Tot die tijd zijn er nog geen speciale accessoires voor de nieuwe iPhone 8 beschikbaar. Natuurlijk kan je al wel diverse handige hulpmiddelen zoals powerbanks, oplaadkabels en zo bij i-Mania.nl aanschaffen. Dit alles voor een appel en een ei.