John Travolta zou erg trots kunnen zijn op zo’n “greased lightning” kabel... Grease was namelijk the word in 1978, maar die supersnelle ultramatic USB lightning kabel van Apple is uiteraard bedoeld voor nu èn voor de toekomst van jouw iPhone of iPad.



To infinity and Beyond zei Buzz Lightyear in Toy Story... en tot oneindigheid en verder wil jij je geliefde iPhone natuurlijk kunnen blijven gebruiken. Waar je ook naartoe op pad gaat.

En hoewel jij daarbij niet graag aan het lijntje gehouden wilt worden, zal die iPhone van jou wel zo nu en dan aangelijnd moeten worden.



Want jouw trouwe mobiele vriend heeft af en toe wel wat aandacht nodig in de vorm van nieuwe levensenergie. Van tijd tot tijd even bijladen daar is die iPhone (lightning) kabel dan ook voor. Want zonder jouw iPhone buddy sta je erzelf echt wel puppy in je uppie bij. En dat wil je natuurlijk niet!



In grove lijnen komt het moraal van dit kleine verhaaltje er al met al op neer dat je één lijn moet trekken: jouw iPhone heeft absoluut een veel levenslustiger bestaan met een goede iPhone kabel van Kabel-Mania.nl