De iPhone 8 is een nieuwe generatie iPhone. Het beschikt over de slimste, krachtigste chip ooit in een smartphone en de iPhone als meest populaire fotocamera ter wereld, is nu nog beter geworden!



De iPhone X is wellicht Apple’s mooiste, maar deze nieuwe iPhone 8 zal waarschijnlijk in meer jas- of broekzakken van de Apple aanbidders terechtkomen. De iPhone 8 (en zijn grote broer 8 Plus) heeft een nieuw glas- en aluminiumontwerp. En met die mooie buitenzijde ziet het er niet eens zoveel anders uit dan de iPhone X.



De iPhone 8 heeft achterop een prachtig glazen ontwerp gemaakt van het meest duurzame glas dat ooit op een smartphone is toegepast. Deze glazen afwerking is vervaardigd via een zevenlaags kleurproces voor een precieze tint en ondoorzichtigheid, waardoor een rijke kleurdiepte wordt verkregen.



Zijn kleurafgestemde behuizing van aluminium is daarnaast water- en stofbestendig. En voorop zit het prachtige nieuwe type Retina HD scherm met True Tone. Dat wil zeggen dat de kleurtinten van het scherm automatisch worden aangepast aan het omgevingslicht.



Dat klinkt allemaal prachtig, maar om al dit moois aantrekkelijk en krasvrij te houden lijkt het mij niet onverstandig om je dure smartphone een beetje extra te bescherming te bieden door middel van een mooi persoonlijk iPhone hoesje.



Gelukkig is het aanbod van fraaie iPhone beschermhoesjes erg groot bij i-Mania.nl en zo zijn er dus diverse type hoesjes om uit te kiezen.



Een goed beschermhoesje van i-Mania kan de levensduur van je smartphone aanzienlijk verlengen en jouw dierbaar persoonlijk bezit mooier houden. Zo kan die prachtige nieuwe generatie iPhone 8 ook weer flink wat jaartjes mooi vertroeteld met jou mee. Zie dat maar als een intieme en langdurige date!