Weet jij wat Duck and Cover inhoudt en wat veiligheids deskundigen er mogelijk van gedacht hadden ermee te bereiken?



Nou, allereerst kan ik wel verklappen dat het niet met eenden en bed-covers of -hoezen te maken heeft. Nee, het is direct gekoppeld aan het beschermen van het belangrijkste dat je kent: jijzelf!



Maar, hoe veiligheidsdeskundigen desondanks (in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw) het idee hebben gekregen dat als je jouzelf onder een bureau of in een hal met één hand over je hoofd verstopt, je jezelf goed beschermen kan tegen een aardbeving of een nucleaire catastrofe blijft uiteraard een raadsel...



De afgelopen weken heeft iedereen de hopeloze tirades kunnen volgen die er op TV èn in het nieuws voorbij kwam met de bollebozen Trump en Kim Jong Un in de hoofdrol. Nou, wat de plot ook van deze muppetshow mag worden. Tegen de mogelijke grote gevolgen van zo’n persoonlijke macho strijd valt zich vaak moeilijk te beschermen...



Het beschermen van het twee na belangrijkste bezit van jouzelf (persoonlijk huwelijksbezit en kroost even buiten beschouwing gelaten) is een stuk gemakkelijker veilig te houden. Ik heb het dan over die Apple MacBook van jou!



To “duck and take cover” met een MacBook cover maakt mogelijke impact door vallen, stoten, stof een stuk kleiner. Wellicht helpt het zelfs tegen andere direct kleine calamiteiten.



To “serve and protect” daar gaat zo’n MacBook cover natuurlijk voor zodat het aan jou kan laten zien dat ‘ie echt het beste met jouw geliefde bezit en jij als baasje voor heeft!



Echt goede MacBook bescherming vind je veilig bij jouw vertrouwde i-Mania.nl