Alleen is maar alleen



Ik kan niet leven met die mobiele stilte om mij heen



Waar ik ga of waar ik sta of waar ik ben



Op straat of in de tram



Ik wens overal je telefoonstem



En doof ik ‘s nachts het licht



Dan droom ik dat je weer opgeladen naast me ligt…



“Alleen is maar alleen” is een Nederlandse versie van de Amerikaanse klassieker “Lost without your Love” van de groep Bread. Het is afkomstig van het album “Tijdloos” uit 1999 van Rob De Nijs, de zanger die vanaf de jaren zestig niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekwereld.



Tijdloos is ook de Apple iPhone klassieker. Dit jaar vierde de iPhone zijn tiende verjaardag met de komst van de iPhone X. Een technologisch juweeltje die met zijn fraai gevormde lijf de komende jaartjes het hart van vele liefhebbers extra hard zal laten kloppen.



De iPhone, of een ander fijn mobieltje, is als cruciale persoonlijke mobiele partner niet meer weg te denken uit ons dagelijkse online leven. Maar deze betrouwbare metgezel kan niets zonder de levensader die hem voedt. Het is daarom heel belangrijk om jouw smartphone-babietje heel regelmatig via zijn USB-navelstreng nieuwe levensenergie te schenken.



Zonder de noodzakelijke oplaadkabel zal het centrale zenuwstelsel van jouw telefoon snel op apegapen liggen. Met die donkere blik op zijn lege zwarte scherm kan ie dan absoluut niet meer Appen, maar alleen maar naar stroom happen…



i-Mania.nl biedt je om die reden heel graag een iPhone 8 kabel, of een ander type kabel aan die jouw telefoon iedere dag broodnodig heeft om dit laadwerk te doen. Vol liefde geeft deze zorgzame kabel jouw Apple, Blackberry of Android kindje de essentiële voedig voor een dag vol speelse en energieke telefoon momenten.



Met de hulp van i-Mania.nl sta je nooit meer alleen, want wij zorgen er wel voor dat die smartphone van jou met zijn grote mobiele ogen en een schattige iOS glimlach op zijn gezicht zeer sociaal met jou en jouw wereld blijft communiceren!