De MacBooks van Apple zijn ongetwijfeld populair. Als je al over een iPhone, iPad of iPod bezit, is de kans zeer groot dat je tevens een gelukkige bezitter van een MacBook bent.

In tegenstelling tot die andere "i"-apparaten hebben MacBooks een veel langere levensduur en hebben ze daarom ook niet dezelfde bescherming en zorg nodig als die aan de andere Apple-familieleden gegeven wordt ?

 MacBooks voelen en zien er cool uit. Waarom zou je dat voor een goede bescherming moeten opofferen? Welnu, MacBooks zijn uiteraard gemaakt voor jouw on-the-go behoeftes. Dus neem je het mee naar het werk, familie en op reis. Het gaat zodoende mee naar waar jij ook heen gaat.

 Als het niet zo gevoelig was voor krassen en deuken, zou ikzelf ook het liefst mijn MacBook kaal laten, omdat een beschermer deze schoonheid wel ietwat verbergt. Maar echt, een hardshell MacBook hoes biedt de nodige bescherming voor wanneer je het wellicht later onbeschadigd wenst te verkopen, of voor wanneer je niet ineen wilt krimpen bij het zien van gekrast aluminium.Je moet het wel met me eens zijn dat één van de beroerdste bezienswaardigheden die een MacBook eigenaar kan zien enkele lelijke krassen zijn op de zorgvuldig vervaardigde aluminium body.

 Bescherm en personaliseer dus jouw mooie MacBook met een licht van gewicht, fraai vormgegeven hardshell case van i-Mania. Deze duurzame MacBook covers bieden een verfijnde persoonlijke styling en vele omhulsels bieden daarnaast ventilatie en rubberen voeten om jouw MacBook koel en stevig op zijn plaats te houden.

 Dus om jouw hoofd en MacBook cool te houden is het een no-brainer: kies ook voor zo’n aantrekkelijk en beschermend MacBook cover.