Ruimtegebrek... iedereen kent het probleem wel. Claustrofobisch kan je er soms van worden. Zat je daarvoor nog lekker in je vel, dan krijg je het nu even panisch benauwd wanneer je geen (aansluit-) ruimte meer kan vinden op je MacBook, Chromebook, Ultrabook of 2-in-1 laptop.Die nieuwe super compacte computers zijn een absoluut godsgeschenk als het gaat om technologische mogelijkheden. Helaas brengt het minimaliseren van de computeromvang vaak een klein extra probleempje met zich mee: het aantal USB aansluitpunten zijn vaak erg beperkt.Heb jij daardoor ook last van een USB ruimte dub? Geen paniek... Stop ’t dan nu in da hub!

Een USB hub verhoogt namelijk heel handig het aantal USB apparaten die je op een computer verbinden kan zonder direct extra hardware toe te voegen. Daarnaast is een USB hub supernuttig voor wanneer je niet direct extra USB poorten in jouw apparaat kan inbouwen.Zo’n USB hub is absoluut een geweldige investering wanneer je er echt even krapjes bij zit en je door het gebrek aan poorten door de USB bomen het bos niet meer kan zien.

Hier bij i-Mania.nl hebben we daarom een groot assortiment van handige USB hubs. Ze zijn er in allerlei maten, vormgevingen, met diverse mogelijke USB aansluitverbindingen... èn met gegarandeerd extra ruimte!Dus: Hub Hub Hub Holland hup, kijk dus snel hier bij i-Mania.nl... en join ook de USB hub NL Club!