Fietsen. We houden er bijna allemaal van want het wekt een groot gevoel van vrijheid op!



Het lijkt natuurlijk geweldig om vrij en blij met je mobiel in de hand te gaan fietsen, maar helaas is dat niet altijd het geval.



Het is momenteel nog niet verboden om op de fiets te bellen en naar muziek te luisteren. Maar je moet uiteraard op het verkeer blijven letten. Je mag geen gevaarlijke situaties veroorzaken voor anderen. Wanneer je dan toch graag je mobiel op de fiets wilt meenemen en wenst te gebruiken, waarom denk je dan niet aan zo’n handige en veilige fietshouder.



Met een fietshouder tover je je smartphone tevens in een handomdraai om tot een praktische handsfree fietsGPS. Wil je een fietstocht maken met behulp van Google Maps en daarnaast onderweg op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Dan kan dat uiteraard met een fietshouder van i-Mania.nl. Is dat niet handig voor je trip?



Voor de meesten onder ons is het een bekend spreekwoord, maar voor mij is het nu een bloedserieuze vraag: wat heb ik nou aan m’n fiets hangen? Welnu, zou ik dan maar zeggen... euh... een super kekke universele fietshouder van i-Mania.nl