Wil je geen smart watch om je pols? Geen probleem toch. Je kan namelijk ook op een meer discrete manier slim verbonden worden met je mobiel door middel van een smart ring.



Denk dus ‘Put a ring on it’ met een slimme JAKCOM R3 metalen smart ring welteverstaan!



De Jakcom R3 smart ring is een klein, slank en draagbaar elektronisch hulpmiddel. Het kan communiceren met elk apparaat met NFC technologie, zoals smartphones en de Raspberry Pi, evenals met veel RFID-toegangsbesturingspanelen.



Gebruik het bijvoorbeeld om jezelf met een mobiele telefoon of een elektronisch deurslot te verbinden om deze te ontgrendelen, er mee te betalen, informatie te delen of een andere mobiele functie te gebruiken.



De Jakcom R3 smart ring is voornamelijk vervaardigd van het zeldzame metaal Germanium. Het is een gezondheidsmodule die effectief kan meehelpen menselijke prestaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het wegnemen van symptomen die veroorzaakt worden door het gebrek aan lichaamsbeweging, werkdruk en luchtvervuiling.



De Jakcom R3 is een zogenaamde ‘FIR Energy Stone’. Dankzij zijn toegepaste grondstoffen kan er allerlei energie in het menselijke lichaam vrijkomen via elektromagnetische infrarood straling, Scarlar energie en negatieve ionen.



De in de Jakcom R3 ring verwerkte materialen bevat tevens Cotopaxi vulkanisch materiaal, welke het opvallende vermogen heeft om zenuwen en de lever te kalmeren, de functie van de oren en ogen te verbeteren en astma te verlichten.



De Jakcom R3 verbetert alsmede effectief de Krebs-cyclus, levert dus meer energie, uithoudingsvermogen en kracht aan zijn drager.



Het kan eveneens meehelpen bij het effectief tegengaan van negatieve effecten via elektromagnetische golven van een computer, telefoon of een ander elektrisch apparaat.



De Jakcom R3 ring ziet er erg aantrekkelijk uit. Je kan het als een alternatieve trouwring dragen die goed bij jouw moderne horloge past. De ring is verkrijgbaar in allerlei maten en is uiteraard waterproof!



Ben jij er al klaar voor om zo’n slimme ring te dragen die met zijn innovatieve functies handig is voor mobiel gebruik en jou alsmede een gezondheidsboost geeft.



Kijk in dat geval via de link naar alle Jakcom R3 ring mogelijkheden die i-Mania kan aanbieden.



Wordt nu ook een trotse drager van deze slimme en meest opvallende smart wearable van i-Mania.nl