Eén van de meest beroemdste auto's allertijden is de Lotus Esprit S1. Dit was de snelle bolide die speciaal voor de 1977 film “The Spy Who Loved Me” ontworpen werd.



Met Roger Moore als 007 werd dit amfibie voertuig wereldberoemd. Het had kanonnen aan boord, wielkasten die in vinnen veranderd konden worden, had een kleine periscoop op het dak en bevatte nog veel meer interessante snufjes.



Roger Moore dook naast in zee te gaan met zijn Esprit amfibiesportauto ook graag in het diepe met mooie exotische schone dames. Als een dief in de nacht wist hij als meesterspion wel het één en ander aan geheimen bij hen te ontdekken.



Als jij graag net als Bond natte exotische avonturen wenst te beleven, waag dan ook met een sprong in het diepe de wereld onderwater èn de omgeving er direct omheen .



Denk dan wel eerst aan een handig Bond snufje en doe zo’n speciaal doorzichtig waterdicht hoesje van i-Mania.nl om jouw mobiel en zijn camera. Hiermee bescherm je de smartphone perfect en kan je net als 007 zeggen toen hij de mooie sensuele Octopussy ontmoette: “Ik zal het zeker moeten bezoeken” wanneer je op al dat zwoels induikt.



En jouw fraaie mobiele foto’s zijn het bewijs!