De iPad 2017 9,7 inch heeft dezelfde hoogte en breedte als zijn voorganger, de 9,7-inch iPad Air 2, evenals zijn huidige high-end techneef, de 9,7-inch iPad Pro. Maar helaas is de iPad 2017 een beetje dikker geworden: hij is nu 7,5 mm in plaats van 6,1 mm zoals die anderen iPads.



Dat betekent bijna altijd dat wanneer je reeds over een hoes van een ouder type iPad beschikt, deze niet meer op de nieuwe iPad past. De iPad 2017 beschikt daarnaast letterlijk over een meer uitstekende camera voorziening die wat meer ruimte nodig heeft voor zijn fotografische kunsten, dus ook hier kan zo’n oude iPad cover behoorlijk krap aanvoelen.



Gelukkig hebben we hier bij i-Mania.nl op tijd lucht gekregen van deze iPad Air 2 update en zodoende kunnen wij voldoende passende aangemeten kleren leveren voor de nieuwe Ipad 2017 keizer!



Kijk snel in ons assortiment welk modieus jasje jij vindt dat het beste bij jouw hooggewaardeerde & geprezen iPad past. Deze nieuwe iPad kleren van de Keizer maken hem en zijn schildknaap echt wel de man. Dus kom op: laat hem niet kaal in z’n hempie staan, maar bescherm hem ridderlijk via i-Mania.nl!