LED verlichting is in en staat overal aan... En niet voor niets uiteraard, want in de milieubewuste tijd waarin we leven is de zorg voor het milieu dragen een verantwoordelijkheid waar iedereen zich verantwoordelijk voor zou moeten voelen. LED verlichting van i-Mania helpt daarin zeker een handje mee!



ENERGIEZUINIG

LED verlichting is tot 80% efficiënter dan traditionele verlichting zoals fluorescentielampen (= TL-lampen) en gloeilampen. 95% van de energie in de LED’s wordt omgezet in licht en slechts 5% wordt verspild als warmte.

Dit is een groot verschil met fluorescentielampen welke 95% energie omzetten in warmte en slechts 5% in licht! LED verlichting verbruikt daarnaast ook veel minder stroom dan traditionele verlichting.

Dat is allemaal goed voor het milieu, want minder energieverbruik vermindert de vraag van energiecentrales en vermindert zo eveneens de uitstoot van broeikasgassen.

Daarnaast is er nog het feit dat LED verlichting veelal ook een stuk langer mee gaat. Laten we hieronder eens een aantal interessante interessante typen LED verlichting

behandelen welke i-Mania kan aanbieden:



LED STRIP VERLICHTING

LED strip verlichting is een nieuwe en veelzijdige vorm van verlichting. Er zijn veel varianten beschikbaar.

Deze interessante LED strip verlichting is bij i-Mania verkrijgbaar in verschillende kleuren of wit. Over het algemeen is wit licht de meest bruikbare en populaire optie voor verlichtingstoepassingen binnen.

Maar soms wil jij misschien een wat spectaculairder kleureffect. Voor al deze situaties kunnen gekleurde LED strips een flink theatraal lichteffect aanbieden.



OPLAADBARE LED VERLICHTING

Oplaadbare LED verlichting is perfect voor onderweg, op vakantie of als werkverlichting! Voor een langdurige batterijlading die handig opnieuw kan worden opgeladen, kan deze i-Mania LED verlichting jouw beste optie zijn.

Oplaadbare LED lampen zijn handig  en simpel in gebruik, plus energie- en kostenbesparend... Dus goed voor het milieu èn jouw portemonnee!



SOLAR LED VERLICHTING

Een zonnelamp, ook wel bekend als een solar lamp, is een verlichtingssysteem dat bestaat uit een LED lamp, zonnepanelen, batterij en laadregelaar. De lamp werkt op elektriciteit vanuit batterijen, welke opgeladen zijn door middel van zonnepanelen.

Huishoud LED verlichting op zonne-energie kan heel gemakkelijke andere lichtbronnen zoals kaarsen of olielampen vervangen. Ideaal dus voor op vakantie of in jouw tuin!

Wat voor milieuvriendelijke en kostenbesparende LED verlichting je ook zoekt, bij i-Mania begin je altijd goed!



LED verlichting