Bij een blits en cool uitziende mobiel zoals de Samsung Galaxy S8 het is hoort natuurlijk ook een modern hoesje waar je goed mee voor de dag kan komen. Met het juiste hoesje dat iMania jou aanbiedt kan je jouw S8 niet alleen mooi en veilig opbergen, maar kan je het ook snel gebruiken.



iMania biedt je daarvoor ondermeer een uniek Slide en Unlock hoesje waarmee je met één snelle beweging vliegensvlug al jouw S8 gegevens naar voren kan toveren. Dit fijne hoesje met zijn speciale Frosted structuur ziet er niet alleen prachtig uit, maar het toont daarnaast tevens in stijl wie er naar jouw toe belt of sms't.



Het kan natuurlijk ook een belangrijk bericht weergeven waarop je al wachtte. Naast het lekker sliden heeft zo’n hoesje nog meer fijne mogelijkheden, zoals prettig horizontaal geflipt zijn. Deze maf lijkende en om te flippen functie is echt super handig, want het stelt je in staat om je smartphone hoesje gemakkelijk als een standaard voor een persoonlijke mobiele bioscoop te laten functioneren.



Zo zie je maar weer: iMania biedt je handige accessoires voor jouw hemelse Galaxy S8!