Dagelijks vertelt de schoonheidsindustrie (en de media in het algemeen) op vele manieren dat het een primaire functie van echte vrouwelijkheid is om als vrouw of meisje flink bewonderd, benijd en aanbeden te worden.



Helaas zijn de vrouwen die dankzij hun schoonheidsidealen gevolgd worden echter vaak extreem smal en onrealistisch. De liefde voor jouw lichaam zou er dan ook voor moeten zorgen dat de waarde van een vrouw het beste wordt gemeten door haar bereidheid en het vermogen om zich met de huidige schoonheidsnormen te identificeren.



Dat geldt ook voor de nieuwe iPhone 8 Plus. Deze grote iPhone denkt uiteraard niet dat ie in een te groot of verkeerd lichaam zit. Ze vindt het niet erg dat zij een maatje groter is. Ze beoordeeld haarzelf op haar formaat maar is uiterst voldaan wat ze met haar grote body kan doen.



Haar grote lijf is mooier dan ze zelf kan inzien. Met vol genot geniet ze van alle aandacht die zij ervoor ontvangt. Groot is in haar omgeving begeringswaardig en met haar mooie Retina scherm straalt ze dan ook lieflijk al haar charme naar haar bewonderaars uit.



De iPhone 8 Plus leeft in het nu en daarom kiest ze ervoor om flink van haarzelf te houden. Om die reden vraagt ze dan ook met liefde aan jou, haar bezitter om wat aanvullende beschermende aandacht.



Om haar mooie lijf aantrekkelijk te houden wenst ze graag wat extra vertroeteling in de vorm van een mooi beschermend hoesje. Noem het maar een mooi sexy jurkje voor de iPhone...



De iPhone 8 Plus houdt van haar body en weet dat ze de mooiste modieuze aankleding hier bij i-Mania.nl kan vinden!