Dun zijn is in de mode in laptop land en om deze reden is de MacBook Air 13 dan ook bijzonder licht, luchtig en plat. Apple ging met zijn fraaie MacBook Air modellen dan ook direct de strijd aan met kleine ultraportables van concurrenten. De aluminium behuizing van de MacBook Air 13 meet slechts zeventien millimeter op zijn dikste punt maar is desondanks perfect gevormd.



En dat hij zo mooi afgewerkt is wens je natuurlijk zo te houden. Juist daarom moet je het uitkiezen van de juiste MacBook Air bescherming absoluut niet luchtig opvatten. Je wilt uiteraard niet meemaken dat jouw MacBook Air een flinke kras of schram oploopt en hij zo met een gemutileerd Apple body door het computerleven moet…



Verras daarom vriend en vijand met een ideale MacBook Air case van i-Mania.nl die jouw 13 inch buddy niet alleen goed beschermt, maar hem alsmede modieus door het leven laat gaan!



Zo’n MacBook case kan je bij i-Mania.nl helemaal naar persoonlijke wens uitkiezen. Wens je dat de MacBook Air zijn luchtige naam eer aan doet, kies dan voor een ultra-dun transparante behuizing die hem in al zijn glorie laat pronken. Dit kan in diverse modieus gekleurde uitvoeringen die tevens het Apple logo perfect open en bloot toont. Dit uiteraard wel onder zijn beschermende jasje!



Wens je jouw MacBook in een unieke persoonlijke stijl te decoreren, kies dan voor een MacBook case met een uitzonderlijk patroon. Of voor een chique uiterlijk dankzij een mooie PU leren hoes voorzien van bijvoorbeeld een Crazy Horse Structuur.



Wil je het aluminium van jouw MacBook liever poedelnaakt laten, maar wens je hem wel veilig bedekt te vervoeren? Dan heeft i-Mania.nl voor jou diverse sleeves of compacte hoesjes om dit mogelijk te maken.



Natuurlijk hoort ook een dubbele pocket neopreen handtas met ritssluiting tot de mogelijkheden om jouw MacBook prettig en comfortabel te vervoeren. Die MacBook van jou zal daar niet alleen lekker comfie in meegedragen worden, maar hij wordt er tevens volledig in geventileerd om zo voor een veilige warmteafgifte te zorgen. Zo wordt werkelijk aan alles gedacht!



Hoe je jouw MacBook ook wenst te behoeden tegen allerlei omgevingskwaad, zorg er als zijn protégé voor dat je hem optimaal beschermt tegen krassen, vuil en stoten. Of dit nu dankzij een case strak rondom de laptop is of in een goed beschermende sleeve of tas dat maakt niet uit, maar doe het in ieder geval goed in stijl met een duurzaame top-oplossing van i-Mania.nl



Kwalitatieve Macbook Air bescherming van top tot teen vind je bij i-Mania.nl