Lelijke blote nagels, redelijk mishandelde voeten en soms gebarsten hielen! Wat vind jij van deze voetbeschrijving? Is het niet een lelijke, armoedzalige en wellicht zielige manier om iemands voeten te beschrijven?



Maar als jij meestal een gezonde pedicure sessie blijft overslaan, dan kan dit ook al snel met jouw arme voeten gebeuren. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor jouw voeten. Natuurlijk wil jij eveneens met jouw vingernagels goed voor de dag komen!



Regelmatige manicures en pedicures bieden grote voordelen voor jouw algehele gezondheid en welzijn. Ze helpen flink mee om je handen (en voeten) jong te houden.



De onderstaande punten kunnen jou misschien nog een beetje beter overtuigen:



HET VERHOOGT DE BLOEDCIRCULATIE

Tijdens iedere manicure of pedicure ontvang jij een heerlijk ontspannende massage van de handen en voeten. Dit helpt absoluut mee de bloedcirculatie beter te activeren en verbetert eveneens de mobiliteit van de verbonden gewrichten.



VERBETERT DE GEZONDHEID VAN JE NAGELS

Met regelmatige manicures en pedicures wordt de kans dat jouw nagels schimmels en/of andere infecties ontwikkelt een stuk minder. Onze handen worden dagelijks volop blootgesteld aan weerselementen en allerlei mogelijk schadelijke producten.



Het is zodoende een heel goed idee om ze regelmatig grondig te reinigen, opdat al die dode huidcellen op je handen en voeten fijn kunnen worden verwijderd. Dat stimuleert de groei van nieuwe cellen, waardoor jouw nagels behoorlijk sterker en gezonder voor de dag komen.



ONTSTRESSEN

We weten allemaal wel dat lichaamsmassages een geweldige manier zijn om te ontspannen en om jouw zenuwen een beetje te verjongen, maar soms volstaat een mini hand- en voetmassage.



Manicures en pedicures zijn een geweldige manier om prins-of prinsesheerlijk te ontspannen en tegelijkertijd het uiterlijk van jouw handen en voeten aanzienlijk te verbeteren.



Wanneer jij je gestrest voelt, dan hebben sommige personen de neiging om aan onze nagelriemen te plukken of te bijten, waardoor ze al snel droog en gebarsten worden of zelfs bloeden!



Bovendien kan het hebben van goed uitziende nagels altijd meehelpen om een ​​glimlach op jouw of iemands anders gezicht te toveren, waardoor stressniveaus idem dito snel afnemen.



SOEPEL EN ZACHT HOUDEN

Dankzij regelmatige manicures en pedicures tijdens met name de wintermaanden kan jij actief meehelpen jouw huid en nagels glad en zacht te houden, ondanks de blootstelling aan die strenge winterelementen.



Als jij niet goed voor jouw handen en voeten zorgt, dan kan dit uiteindelijk tot een droge, gebarsten huid leiden die soms pijnlijke zweren en zelfs mogelijke littekens achterlaat!



EEN GEZOND NAGEL LEVEN!

Kom dus goed geknipt voor de dag! Al die manicure en pedicure producten van i-Mania zorgen wel voor een gezond nagel leven. Dus waar wacht jij nou nog op, jouw handen en voeten wachten hier gewoon op!