Het vergroten van nachtvluchten op Schiphol en Zaventem stuit regelmatig op flink wat tegenstand. Hier bij i-Mania.nl sporen we echter aan om zeker met regelmaat in het donker te gaan vliegen. Vliegen met een quadcopter voorzien van LED verlichting wel te verstaan!



Lekker vliegen met een quadcopter is uiteraard al een hele belevenis op zich! Maar vliegen in het duister is uiteraard nog net even iets spannender... want is het niet altijd het onbekende dat ieder ietwat meer uitnodigt?



In het donker zien ze je niet. Als je zwijgt dan horen ze niet. Dus hou je adem nu maar in... zong Kadanz in een donkergrijs verleden. Dat gevoel wil jij zeker niet met je meedragen.



Iedere adrenalinejunkie en drone-liefhebber kent natuurlijk de angst om hun dure apparatuur te verliezen in situaties met slecht zicht. Zoals op donkere plaatsen...



Een quadcopter met een LED lichtsysteem is dan ook precies wat de dokter heeft voorgeschreven om bij jou dit soort hartezeer te voorkomen.



Want ook al leg je een verbandje over de financiële wond heen bij het verlies van een dierbare quadcopter of is het je moeder die het verdriet van het gemis weg kust... Uiteindelijk smeer je er toch wat extra geld over om toch weer een nieuwe aan te kunnen schaffen...



Dus om die reden: neem er direct één met handige LED lichten! Een mini quadcopter met verlichting van i-Mania.nl is super geschikt voor nachtvluchten en uiteraard voor veiliger in het donker te kunnen vliegen.



Mocht je nou heel stiekem al over een fijn drone beschikken, maar helaas een variant zonder lampjes. Ook dan biedt i-Mania.nl uitkomst: we leveren namelijk mini LED lichtbalken of strips om jouw drone van licht te kunnen voorzien.



Ik heb het licht gezien: een quadcopter met LED verlichting in een duistere goddelijke hemel!



Verander jouw leven ook dramatisch mooi met de ontroerende schoonheid van een LED quadcopter. Via i-Mania... allicht!