Nederland is al een flinke poos meer in de ban van racing dan anders! En hier is uiteraard maar één verklaring voor: Max Verstappen. Plus alles wat er natuurlijk direct aan aan hem verbonden is.



POWER TO THE MAX!

Max Verstappen is ongetwijfeld één van de meest getalenteerde, zo niet de meest getalenteerde F1 coureur die er vandaag rondloopt. Max is zonder twijfel het meest opwindende talent van de Formule 1, die weigert om iedere keer met een nederlaag naar huis te gaan.



Helaas is er superiteit van het Mercedes materieel van de andere Formule 1 stal, iets waar de Honda auto van Verstappen gewoon niet tegen op kan.



De reden voor deze Mercedes dominantie in de F1 is dat hun race auto’s momenteel de beste combinatie van motor en chassis kennen. Hun auto's lijken meer downforce te genereren dan de meeste van hun rivalen en ze hebben alsook een goede mechanische grip in de langzame bochten.



Mercedes is zodoende op alle vlakken superieur aan de Red Bull F1 auto van Max. Maar de uitgangsclausule van onze Max zaait angst bij Red Bull voor een mogelijke verhuizing naar Mercedes of Ferrari in 2020. Wordt vervolgd...



ZANDVOORT

De grote Max mania in de Formule 1 heeft iedereen in Nederland tot racefans omgetoverd! Niet alleen reizen Nederlandse racefans de gehele wereld over om hem in actie te kunnen zien, maar hopenlijk ook binnenkort in Nederland zelf.



Zandvoort staat op de lijst om aldaar vanaf de tribunes de wereldkampioenen Vettel en Hamilton, tezamen met Verstappen met al hun brullende motoren, gierende banden in actie te zien. Voor al die racefans is dit een Hollandse droom die uitkomt!



De voormalige F1 coureur Jan Lammers groeide op in Zandvoort en bezoekt dit circuit al sinds zijn jeugd. De sportdirecteur van de F1 Dutch Grand Prix kan nauwelijks wachten op de terugkomst van dit race-evenement in zijn thuisland.



Hij is dan ook beretrots dat de F1 op Zandvoort een fantastisch racing evenement kan worden in het jaar waarin de Formule 1 zijn 70e verjaardag viert!



KART MANIA

En dan is de populariteit van het karten natuurlijk ook sky high geworden dankzij het Verstappen-effect! Max startte zijn carrière op de kartbaan en de hedendaagse tieners willen uiteraard maar al te graag in de voetsporen treden van de Formule 1 Grand Prix winnaar Max Verstappen.



i-Mania deelt de vreugde van het Max effect en levert daarom ook heel graag racing artikelen of speelgoed aan Max lovend Nederland. Plus vergeet België ook niet, want heel stiekum was hij daar in Hasselt geboren...



Eerlijk is eerlijk, toch?