NINTENDO SWITCH LITE

De spliksplinternieuwe Nintendo Switch Lite is gearriveerd. En laten we hierbij maar meteen verklappen: Het is een geweldige Switch, maar dan wel zonder het switch gedeelte! Maar als jij het als een soort Nintendo 3DS opvolger ziet, dan zal je er vast en zeker dol op worden!



Een supergoed gaming seizoen is wederom aangevangen voor al die gamers die graag on-the-go willen spelen. Deze nieuwste versie van de Nintendo Switch zal misschien zelfs de beste draagbare gaming console zijn waar je ooit op gespeeld hebt.



En het beschikt al over een enorme collectie van coole game titels. En dat alles voor ietsje meer dan 200 euro... Maar onthoud wel dat je met deze Lite versie niet meer kunt schakelen tussen een TV en handheld stand.



DE VERTROUWDE NINTENDO SWITCH

En hoe zit het met die ouwe vertrouwde Nintendo Switch? Welnu, deze super populaire Nintendo gaming buddy heeft onlangs zijn tweede verjaardag gevierd.



En met meer dan 30 miljoen consoles die hiervan de afgelopen twee jaar wereldwijd verkocht zijn, heeft de Switch Nintendo terug in het zadel geholpen om wederom een belangrijke toppositie te verwerven in de huidige generatie van videogames en consoles.



De Switch is een groot succes gebleken en er zijn nog steeds aanwijzingen dat deze console in populariteit zal blijven groeien. Vorig jaar leidde Nintendo voor het eerst sinds 2009 weer eenzaam aan top in de verkoop van videogames!



En tot nu toe is de Switch ook nog eens de best verkochte console van 2019 geweest (volgens de NPD onderzoeks Group). De nieuwe Lite versie zal dit succes uiteraard nog meer laten uitgroeien.



GAME KLASSIEKERS

En ondanks dat er al zoveel goede spellen beschikbaar zijn, zullen heel binnenkort alsook klassiekers als Doom 64 en Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast hun weg vinden naar dit systeem.



Plus enkele Super Nintendo games komen eindelijk naar Nintendo Switch Online. Sinds het debuut van de online abonnementsdienst van Switch, Nintendo Switch Online, hebben gamers toegang tot een bibliotheek met roterende NES titels die je gratis kan spelen.



Nu is er een compleet nieuwe reeks Super Nintendo titels beschikbaar om te spelen, waaronder enkele toppers als Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Star Fox, Breath of Fire, Super Metroid en nog veel meer.



Al deze games kunnen worden gespeeld met multiplayer functionaliteit èn er is zelfs een zogenaamde ‘rewind’ functie beschikbaar waarmee fans ‘terug in de tijd’ kunnen gaan om bepaalde secties te herhalen.



NOG BETER MET ACCESSOIRES

De Nintendo Switch is zo direct vanuit de doos al meteen geweldig, maar zelfs de beste gadgets kunnen nog verbeterd worden met de juiste accessoires. Dit is waar i-Mania jou al Switch liefhebber mee kan assisteren!



Bij ons op de i-Mania site vind je namelijk een flink aantal handige toebehoren om je Switch leven en gaming ervaring te upgraden.



Want vertel me nou eens eerlijk? Welke Nintendo gamer wil nou niet eenzaam aan de top staan in al hun spelplezier en highscores... Nou, i-Mania maakt dit goed mogelijk!