Een drone hoeft niet groot te zijn of allerlei extra accessoires te kunnen herbergen om er veel plezier aan te beleven. Wanneer je een beperkt budget hebt en voor een fun-activiteit wil kiezen, overweeg dan om via i-Mania.nl jouw eigen mini drone aan te schaffen.



Het is fantastisch leuk ermee te vliegen, ze zijn klein genoeg om in je zak te steken, zijn geschikt voor kids... en natuurlijk ook voor de “grote kinderen”.



Een mini drone is een stuk goedkoper dan een volwassen drone. De afstandsbediening van de CX-10 en de X11 drone van i-Mania.nl voelt aan als een soort X-Box controller. Mede daarom voelt het zeer functioneel, intuïtief en gebruiksvriendelijk in de bediening aan.



Deze vierkanaals quadcopters kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dit is perfect voor als je stiekem je huisdier wilt laten schrikken of  wanneer je gewoon een leuke tijd in de tuin wilt beleven. Het beschikt over een as-stabilisatiesysteem die ervoor zorgt dat de helikopter niet zijn evenwicht in de lucht verliest, wat tevens de kans op beschadiging minimaliseert.



De i-Mania mini drones zijn geluidsarm en vliegen supersoepel en stabiel op jouw commando. De 6-assige gyro weet precies wat nodig is om bijvoorbeeld die coole 360 graden flips te maken. Met een mini drone kan je heel handig en gemakkelijk vliegen... dus heb jij als een mogelijke super (brokken-) piloot dan natuurlijk voldoende mogelijkheden in handen om jouw vrienden er met een “wow” factor stunts mee te laten zien.



Laat je ook aangenaam verrassen met de mogelijkheden van zo’n klein van formaat en licht van gewicht quadcopter van i-Mania.nl