Al jaren is het grootste verkooppunt van de Nintendo Wii zijn op gebaren gebaseerde besturingselement geweest waarmee jij als een zwaardvechter kan spelen door jouw afstandsbediening ook als een zwaard te zwaaien of als een TV-tennisser een tennisbal te serveren door een bovenhands geslagen service na te bootsen.



Zwaardvechten is altijd leuk en zeker op de Wii! Dit fantastisch intuïtieve systeem laat je dit in de Nintendo Wii Sports Resort game dan ook perfect nabootsen.



Als jij vrolijke videogames wilt spelen met je vrienden, dan is zo’n Wii zeker een plezierige speelkameraad. Want bijna iedereen die ooit een Wii spel heeft uitgeprobeerd zegt: “Ik wil er ook een.”



Wi want Wii controle in ons leven want spelen met die unieke Wii is altijd een fijne ervaring. En heb je per ongeluk maar één controller of is er ééntje stiekem een beetje defect, nou dan wordt het tijd om er één via i-Mania.nl bij te bestellen.



Ben jij ook zo één die een beetje verslaafd is aan Super Mario 3D World of Super Mario Galaxy, dan is dat ook wel een beetje denkbaar, want met die heerlijke mix van coöperatieve plezierigheid is dit natuurlijk ook wat de Wii zo uniek maakt. Welke leeftijd je ook hebt!



Ja, die Mario games die zijn heeeeel errrug berucht en beroemd. Gelukkig heeft Nintendo daarnaast ook veel gave Party games in zijn Wii lijstje staan. Dus de volgende keer wanneer het weer feest is en jij dit met je gaming vriendjes of vriendinnetje wilt delen, zeg dan ook: “Wi want to Wii Party!



Wii feestjes zijn altijd leuker met goede en kleurrijke Wii controllers van i-Mania.nl