Frank Boeijen zei het al: "Ik wil contact, tussen jou en mij. Ik wil contact, laten we eerlijk zijn. Ik wil contact, geen afstand. Ik wil dichtbij, kijken of dat kan... Electriciteit van jou naar mij!"Ik moet echt wel even bekennen dat het grootste probleem tot nu toe in mijn iPhone leven is, dat ik volledig contactgestoord ben wanneer ik zonder oplaadkabel zit.Noem me een meedogenloze kabel maniak want zonder oplaadkabel is er geen leven! Slecht contact kunnen maken met de iPhone buitenwereld doet me dan ook vervreemden.Na een ongelukkige en wellicht zelf opgelegde ballingschap moet ik dan maar weer snel de iPhone draad oppakken. Om zo wederom te posten, chatten en pingen voor sociaal behoud van volk en vaderland!Maar waar vind ik snel en betrouwbaar iPhone stroomtransport? Wil de echte kabel topman of -vrouw nu opstaan? De kabel man die alles kan?Ah, daar ben je al! Ik wist het ook wel, want jij i-Mania.nl... jij bent als topleverancier van Apple kabel en draad met flink wat iPhone generaties ervaring heel veel waard!Dussss... zit er een kink in de kabel, is er een communicatie probleem, of is het Apple kabelje zo dood als een pier? Geen nood: i-Mania.nl geeft je weer snel iPhone plezier!