Als één van de populairste fabrikanten van tablets en laptops in China heeft CHUWI met succes een super budget laptop, de LapBook Air gelanceerd. Wij van i-Mania bieden jou deze graag aan, want:



CHUWI LapBook Air

Deze CHUWI LapBook Air (*) biedt een 14.1 inch Full HD IPS-scherm (1920x1080, 16:9), een Intel Celeron N3450 (Apollo Lake) quad-core 64-bit processor en Intel 9th-gen Graphics 500. Plus is voorzien van 8 GB DDR3L RAM en 128 GB eMMC opslag.



Een groot voordeel van het gebruik van zijn Celeron processor is dat de Lapbook Air geen ventilator nodig heeft en dus heel effectief een fluisterstille werking heeft!



De Lapbook Air is redelijk goed uitgerust met twee USB 3.0 poorten, een hoofdtelefoonaansluiting, een microSD kaartsleuf en een mini-HDMI poort. Het opladen gebeurt via een traditionele DC ingang.



Daarnaast heeft Chuwi deze laptop uitgerust met een dual-band WiFi, dual microfoons, stereoluidsprekers en een webcam.



Super budget laptop

Hier bij i-Mania zijn er nog veel meer super budget laptop modellen terug te vinden. Maar kijk niet enkel naar een lage prijs, want er zijn enkele eenvoudige richtlijnen die eveneens van toepassing zijn op de meeste budget PC apparaten. Zoals de hoeveelheid benodigd RAM of werkgeheugen.



Werkgeheugen

Indien 2 GB: Dit vind je enkel terug in absolute budget modellen. Dat lijkt prima, maar overweeg indien mogelijk minimaal 4 GB. Dat is namelijk beter als ‘instapgeheugen’ voor bij standaard Windows 10 gebruik.



Werkprocessor

En dan de werkprocessor. De Intel Atom x5-Z8350 en N3450 bijvoorbeeld zijn krachtige quad-core SoCs voor Windows en Android apparaten. En de dual-core N3350 biedt vergelijkbare prestaties...



Dit betekent dat laptops die met dit type processors zijn uitgerust prima hun dienst kunnen doen voor allerlei computer basistaken. We hebben het dan over tekstverwerking, webbrowsing en streaming video.



Maar ze zijn niet direct geschikt voor zwaar gamen of iets al te geavanceerds zoals videobewerking, maar dat is begrijpelijk gezien de aantrekkelijke prijs. Want ook die is heerlijk budget laag te noemen!



Beter zijn de iets snellere Intel Celeron N4100 en de bekende Intel i3, zoals terug te vinden in de Jumper EZBook S4, X4 en X4 Pro.



Pipo N4100 W11

En dat geld ook voor de heel interessante N4100 powered 2-in-1 Pipo W11 laptop! Deze Pipo W11 (**) is uitgerust met een 11.6 Inch FHD IPS-display, waarmee jouw foto’s en video’s perfect mee tot leven komen.



Zijn micro-HDMI aansluiting integreert prima met jouw andere apparaten, zodat je gemakkelijk kan overschakelen van je PC naar jouw smart tv of smartphone terwijl je aan het werken en spelen bent.



Onder de motorkap bevindt zich eveneens een grote 3.7V / 8000mAh batterij die zijn prestaties prima langdurig kan aandrijven.



Wij van i-Mania hopen dat jij vanuit onze fijne collectie van budget laptops het juiste model kan vinden die voor jou de best geschikte laptop is voor al je behoeften en uiteraard jouw portemonnee! Oordeel zelf!

(*) Meer info: Chuwi LapBook Air