Het is tegenwoordig behoorlijk moeilijk om af en toe niet overbelast te raken van alle geestelijke verplichtingen. Iedereen weet wel dat je tijdens het jongleren van de vele taken die met jouw familie, werk of andere verplichtingen verbonden zijn, je flink gestresst kan worden.



Dus moet je leren hoe je jouw stress het beste kan managen. Het is dan tevens uiterst verstandig om een beetje tijd vrij te maken om even fijn te ontspannen. Heb je die tijd niet of denk je dat die er niet is, dan is er nog steeds niets aan de hand hoor!



Roep in dat geval de assistentie in van dat bekende magische hulpje: een i-Mania toverbal! Want van alle mogelijke methodes voor een snelle stress eliminatie is de meest populaire remedie namelijk nog steeds die goeie ouwe anti-stress bal.



De simpele handeling om in je hand iets in te knijpen, kan je meehelpen jouw zorgen snel weg te doen nemen. Dit herhaaldelijk knijpen in een stress bal vermindert niet alleen effectief jouw spanning, maar het stimuleert daarnaast ook nog de bloedcirculatie.



Zo’n stressbal is zodoende een zeer effectieve tool voor een snelle verlichting en kan zelfs als een hulpmiddel voor meditatie doeleinden gebruikt worden.



Een stress bal kan eveneens worden toegepast als een hulpmiddel voor fysiotherapie om de spieren van de hand en pols helpen te versterken. Het kan mogelijk zijn dat deze spieren zwak zijn geworden door overmatig gebruik, een fractuur of verstuiking. Of wellicht door de invloed van artrose of een vergelijkbare aandoeningen.



Het samendrukken van een stressbal kan deze personen helpen om de hand te rehabiliteren door het te versterken. De volgende oefening volstaat: Houd de bal in de palm van je hand en knijp hem zo hard mogelijk in. Houd het vijf seconden in deze handgrip vast en laat vervolgens los. Herhaal dit 10 keer. (*)



Neem dus voor een goed humeur ook altijd een anti-stress bal mee in je handtas of zakenkoffer. De volgende keer dat jij je wederom op je werk of thuis gestresst voelt, kies er dan voor om in plaats van jouw zelfbeheersing te verliezen of wellicht in tranen uit te barsten, even een aantal keer diep adem te halen en flink in deze toverbal te knijpen. Druk zo al die opgebouwde spanning letterlijk snel weg.



Laat jouw gevoel van piekeren ook snel los met zo’n altijd relaxte anti-stress tover bal van i-Mania.nl

(*) Het is natuurlijk voor de zekerheid wel aan te raden eerst een arts te raadplegen voordat je zelf een behandeling als deze gaat toepassen.