Ideale geschenkideeën voor Apple Lovers in dit nieuwe jaar

Een nieuw jaar is aangebroken en het belangrijkste wat er vervolgens in ieders hoofd om kan gaan is de keuze van geschenken die zij ook dit jaar weer kunnen aanschaffen voor hun naaste geliefden en andere dierbare personen.

Indien jouw dierbare metgezellen Apple lovers zijn, nou dan ben jij hier zeker op het juiste adres aanbeland. Laten we juist daarom even kijken naar de allerbeste geschenken die er in 2019 voor de Apple liefhebbers verkrijgbaar zijn.

En als die directe naasten van jou nou geen Apple liefhebber zijn, maak je dan ook geen zorgen, want jij kan altijd wel even bekijken om wat voor artikelen het gaat en misschien maakt het jou of hen alsnog een Apple fan!

Apple iPad:

De iPad is het ideale apparaat voor al jouw behoeften op zakelijk gebied of voor ontspanning. Het allernieuwste model, de iPad Pro, biedt 11 en 12.9 inch schermgrootte varianten met 64 GB werkgeheugen.

Deze levert bijna alle functies van een computer en is het allerbeste apparaat voor je indien jij jouw werk uit wenst te voeren zonder al dat gewicht van een laptop mee te hoeven slepen. Het komt tevens met moderne functies als intuïtieve gebaren en het veilig ontgrendelen via Face ID.


iPhone XR:

Indien jij de beste Apple gadget wenst, zoek dan niet meer verder, want die iPhone XR beschikt over bijna alle geavanceerde functies die Apple maar aan te bieden heeft èn nog voor een redelijke prijs ook! Het is alsmede een perfecte keus omdat het meer rekenkracht heeft dan toestellen van andere merken op de mobiele markt en over een geweldige ingebouwde camera beschikt. Dit is momenteel het beste cadeau dat je een Apple liefhebber kan schenken, mits jouw portemonnee dat toestaat.


MacBook Pro:

De MacBook Pro wordt geleverd in een 13 en 15 inch uitvoering. Het is de beste in zijn soort als het gaat om laptops. De MacBook bevat maximaal 32 GB werkgeheugen en de laatste type Intel processors. De Touch Bar in dit apparaat zorgt voor een betere gebruikersinteractie. Het biedt daarnaast de allernieuwste beveiligingsmogelijkheden via de Apple T2 beveiligingschip welke assisteert met veilige opstart- en gecodeerde opslagfuncties.

De aanwezigheid van de bekende Siri is een andere geweldige functie in de MacBook. De MacBook is het ideale geschenk voor iedereen die werk op een laptop verrichten moet, of dit nu om softwareontwikkeling of videobewerking gaat. Dit apparaat biedt alsook de beste entertainment met zijn 3D graphics en zware grafische games draaien er idem dito soepel op.


Air Pods:

De Air Pods brachten een volledig nieuwe revolutie teweeg in de koptelefoonindustrie. Air Pods bieden jou functies zoals automatisch verbinden bij het afnemen van het oplaadstation, het afspelen van audio wanneer jij ze in jouw oren stopt, plus pauzeren wanneer jij ze uit je oren haalt. Met de aanwezigheid van Siri zijn acties zoals bellen, het volume aanpassen of het muzieknummer veranderen eenvoudiger dan ooit.


Apple Watch:

De Apple Watch is een geweldige toevoeging van Apple’s gadget verzameling. Het beschikt over verschillende functies zoals een elektronische hartsensor, haptische feedback, lage en hoge hartslagmeldingen, valdetectie en een SOS noodsignaal.

Dit product helpt een heel eind op weg in het assisteren van fitness-minded individuen met z’n nauwkeurige gegevens & statistieken om hen zo hun gezondheidsdoelen te laten bereiken. De mogelijkheden van automatische workoutdetectie en de beschikbaarheid van yoga en wandel workouts zijn ander geweldige functies in dit product.

Opties zoals activiteiten delen met vrienden en maandelijkse uitdagingen aanbieden levert de beste motivatie om erop uit te gaan en te trainen. De mogelijkheid voor telefoongesprekken voeren en berichten managen kan worden toegepast wanneer jij je niet direct in de buurt van jouw mobiele telefoon bevindt. Plus Siri is altijd aanwezig om jou te helpen bij alles wat je wenst.

Dit zijn een aantal geschenkideeën voor jouw naaste geliefden welke Apple lovers zijn. Neem eens een kijkje om wat voor producten het gaat en bepaal vervolgens welke het beste overeenkomt bij de lifestyle van jouw vriend(-in) en uiteraard bij je budget past.