Wist jij dat 1 op de 3 mensen last heeft van hoge bloeddruk? Dat is een beetje schrikbarend, toch? Het kan dus gemakkelijk iemand zijn die jij kent. Of misschien heb jij er zelf last van!



De meeste mensen realiseren zich niet dat hun bloeddruk te hoog is. Daarom wordt het ook wel eens ‘de stille moordenaar’ genoemd. Aan de positieve kant zijn er een hoop dingen die jij kan doen om jouw bloeddruk binnen het gezonde bereik te houden.



Eén van die dingen is zelftracking van jouw bloeddruk en dit is dan ook waar een volledige automatische bloeddrukmeter van i-Mania of een smart armband met ingebouwde hartritme monitor om de hoek komt kijken.



Een volledige automatische bloeddrukmeter is niet alleen gemakkelijk te gebruiken. Het is ook klein genoeg dat je het overal mee naar toe kan nemen. Het bijhouden van jouw bloeddruk kan bijna niet eenvoudiger en wanneer jij regelmatig jouw bloeddruk volgt, kan je zien of de door jou aangebrachte veranderingen een positief effect hebben op jouw bloeddruk.



Het is normaal dat jouw bloeddruk van dag tot dag en van tijd tot tijd fluctueert. Daarom is het belangrijk om het regelmatig te meten. Dan kan bijvoorbeeld iedere dag rond 8 uur ‘s morgens.



Na enige tijd van controleren kan je zien of jij mogelijkerwijs aanpassingen in jouw levenspatroon zou moeten aanbrengen. Laten we eens suggereren dat jij hebt besloten om jouw koffie obsessie te vervangen door thee.



Als jij dan vervolgens ziet dat jouw bloeddruk inderdaad daalt, dan weet je dat deze verandering van levensstijl voor jou werkt. Als je bloeddruk echter nog steeds hoog blijft, dan kan je overwegen aanvullende wijzigingen aan te brengen.



Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van jouw trainingsroutines. Of heb je wellicht nagedacht over het toevoegen van meer plantaardige opties in jouw dieet?



De manier waarop mensen hun bloed- en hartgezondheid willen volgen, verschilt van persoon tot persoon. Daarom heeft i-Mania alsook een volledig assortiment van smart armbanden met ingebouwde hartritmemonitor.



Want als jij liever jouw hartslag en bloeddruk gedurende de gehele dag bijhoudt, dan kan een smart armband het juiste type gezondheids gadget voor jou zijn!



Het is ideaal voor fitnessliefhebbers die dag en nacht kunnen genieten van het volgen van de hartslag, slaappatronen en activiteiten niveaus, evenals on-demand bloeddrukmetingen. Als extra bonus kan jij via Bluetooth altijd mobiele oproepen, berichten en andere meldingen vanaf je pols controleren.



Een smart armband van i-Mania is speciaal ontworpen om jou mee te helpen een gezonder leven te leiden. Het beschikt veelal over vele functies zoals een hartslagmeter, bloeddruk detector, stappenteller, teller verbrande calorieën, slaapmonitor en nog veel meer.



Het slanke ontwerp van een smart armband vermindert niet alleen het gewicht, maar verhoogt alsook het draagcomfort en is daarom een ideale keuze voor iedere gezondheidsbewuste Nederlander!



i-Mania.nl houdt Nederland technologisch gezond!