Breekbaarheid, schoonheid, hoop, optimisme en moed: het zijn die eerste dappere bloembladen die dit allemaal symboliseren, plus alles wat goed is in de wereld na de koude winter.



Niets doet ons hart echter harder kloppen als de eerste bloemetjes die in de natuur opkomen en dan uiteraard de sneeuwklokjes in het bijzonder. Deze buitengewone Galanthus is ieder jaar wederom de eerste die het voorjaar in de frisse buitenlucht opvrolijkt.



De lente staat gelijk aan ‘vernieuwing’ en dat is volop zichtbaar in de natuur: planten gaan weer groeien, het zonlicht wordt sterker en ook alle diertjes in de wei zijn weer super-blij!



Bloemetjes komen en gaan, maar er zijn toch nog wel momenten dat die bloemetjes of een bloesem je even met open mond doen staan kijken.



Zo zijn er de prachtige beelden van bloeiende kersenbomen die tot bloei komen en die de buurt waarin ze staan magnifiek met hun mooie kleur roze schilderen.



Maar knipper een aantal keer te vaak met je ogen en ze zijn alweer weg. Dat is wat de kersenbloesems ons kunnen leren over de aard van het leven: het leven is soms een tijdelijk iets.



De Japanse woorden ‘wabi’ en ‘sabi’ drukken het nogal gecompliceerde gevoel uit dat we hebben voor dit soort eenvoudige schoonheid. Een lieflijkheid die des te kostbaarder is vanwege het besef dat niets blijvend is.



Tijd onder de kersenbomen doorbrengen kan een ontroerende ervaring zijn. Hoe is het nou mogelijk dat een chaotisch (natuur) leven ook zo’n ultieme schoonheid kan bieden? Hoe is het mogelijk dat dat heerlijk rustige moment in de natuur de menselijke geest zo volledig kan verfrissen?



Hoe fijn zou het niet zijn dat je daar in je leven wat vaker van zou kunnen genieten. Dat het Japans zen gevoel jou regelmatig mag ontvangen.



Maar dierbare natuur en innerlijke rust liefhebbers, dat kan ook wel een beetje: met een heerlijk en ontspannend aandoenend smartphone of tablet hoesje van i-Mania voorzien met een fraaie bloesem print.



Het hele jaar door genieten van je mobiele i-Mania bloesem, is dat nou niet fijn!? Heerlijk in de buurt van de bloesem naar jouw keus, waaronder: kersen, perzik en pruimen. En als je dat graag wenst tevens voorzien van vlinder of boom motieven.



Laten we i-Mania zodoende heel dankbaar zijn dat zij ons gelukkig maken, want het zijn deze charmante tuiniers van bloesemhoesjes die onze ziel volop laat ontluiken!



Jazeker, i-Mania houdt er echt van mensen vrolijk op te zien bloeien.