Het is een bureau speeltje. Het is een puzzel. Het is een stressverlichter. Het is een heel sterke magneet. Klik, vorm, trek, knijp en construeer een ontelbare verscheidenheid aan vormen met Buckyballs, een wel heel originele magnetische ‘desk toy’.



Met de Buckyballs van i-Mania kan je allerlei coole vormen maken, zoals cilinders, piramides en kubussen. Maar daar houdt het plezier niet op. Je kunt er allerlei spelletjes aan verbinden.



De Buckyballs kennen alsook een serieuze of nuttige kant, zoals het vasthouden van foto’s, papieren of andere zaken.



Wist je dat als Buckyballs menselijk zouden zijn, ze biceps zouden hebben die zo groot zijn als een auto. Buckyballs zijn zelfs zo sterk dat je er een moersleutel van 0.23 kg mee kan dragen! Dat is wel heel erg sterk voor deze kleine jongens.



Je zal er versteld van staan hoe een eenvoudige reeks van sferische magneten zoveel uren plezier kan aanbieden. Simpel gezegd: de Buckyballs magnetische ‘desk toy’ is heel geweldig om mee te friemelen.



Met behulp van eenvoudige patronen kan je interessante en leuke structuren maken met Buckyballs. Van de klassieke ‘Buckyballs-kubus’ tot veel moeilijkere vormen.



In tegenstelling tot de kubus van Rubik (waarvan de puzzel soms grenst aan een persoonlijke marteling) is het ontgrendelen van het geheim achter deze structuren een haalbare uitdaging.



Zoals eerder vermeld zijn er ook heel veel praktische toepassingen! Vergeet dus naast de ‘speelfactor’ van Buckyballs ook hun super bruikbaarheid niet. Elke magneet is sterk genoeg om 8 stukjes papier op een standaard metalen archiefkast vast te houden!



Je kan eveneens een unieke visitekaarthouder of pen / potlood houder met Buckyballs van i-Mania maken. Natuurlijk zijn er nog vele honderden andere mogelijke toepassingen te bedenken of door jou zelf te ontdekken.



Let op: BuckyBalls magneten moeten worden gerespecteerd en niet te hoeven gevreesd. Ontdek daarom hoe deze BuckyBalls jouw eigen persoonlijke creatieve kant kan ontluiken plus verwezenlijken!



Plus het kan jouw intuïtieve perceptie van geometrie en wiskunde eenvoudigweg verbeteren enkel door het spelen met Bucky balls constructie speelgoed. Deze magnetische Buckyballs kunnen eveneens zowel links als rechts je hersenen simuleren, zodat jij en jouw omgeving hier nog meer van kan profiteren!



Eén van de grote voordelen van buckyballs is het vermogen om je van stress te verlichten. Het biedt een unieke spanningsverlichting dankzij zijn speciale tastbare gevoel: Net als bij een eindeloos stuk bubbeltjesplastic verstrekken de buckyballs namelijk een kalmerend effect... terwijl je het vormgeeft.



Buckyballs kennen een bijna oneindig aantal mogelijkheden. Wanneer ga jij die via i-Mania.nl ontdekken?

 

BUCKYBALLS