De kracht van de zon.



Zonlicht is belangrijk voor alle levende wezens. De zon is de oerbron van energie op onze planeet: het voedt onze planten en verwarmt de aarde. Het revitaliseert mensen en geeft ons een reden om elke dag vrolijk wakker te worden.



De zon geeft ons allemaal zonne-energie. Die huid die wij altijd met ons meedragen is zelfs één groot zonnepaneel te noemen. Het is in staat zonlicht op te nemen en dit om te zetten in een lading activiteit.



Jouw eigen lichaam maakt namelijk met behulp van zonlicht vitamine D aan en wordt daarom ook wel de ‘zon vitamine‘ genoemd. Vitamine D is een belangrijke vitamine is voor je energieniveau, een tekort eraan kan tot vermoeidheid en nog veel meer klachten leiden.



Die fijne zon is heel goed voor ons! Als je de zon ziet, dan verbetert dit direct al jouw humeur. Voel jij je ietwat somber, nou dan regelt die goeie ouwe zon voor jou wel een positieve staat van rust. Zodra de zon opkomt lijkt alles weer aangenaam goed te komen.



De zon is tevens een geweldige energiebooster. Je energieniveau neemt flink toe wanneer de zon op is. Net zoals de zon al het leven op onze planeet voortbrengt, laadt het ook alle mensen op. Het is dus heel normaal om je flink energierijk te voelen als je jezelf koestert in deze grenzeloze energie van de zon.



En met zoveel warmte uit onze zon, is er zeker genoeg energie voor iedereen om vrolijk rond te lopen. Het energiepeil van een kind lijkt zonder meer al altijd op hoog niveau te zijn, maar de zon pept dit schijnbaar nog wat extra op!



Om jouw kind al die tomeloze energie kwijt te raken biedt i-Mania wel heel toepasselijke speeltjes aan: doe-het-zelf speelgoed op zonne-energie! Deze speelgoed kits stimuleren niet alleen de creativiteit van het kind, maar het is tevens een leuke manier om het als jonge wetenschapper om te leren gaan met deze unieke groene energie.



Laat jouw kind ook het zonnetje in huis zijn met een zonne-energie speelgoed kit, of zet iemand anders zijn kind lekker in het zonnetje door het cadeau te geven.



Voor niets gaat de zon op, maar de rest moet je echt zelf via i-Mania.nl doen hoor!