Voor een dagje aan het strand hebben de meeste mensen weinig spullen nodig: een bikini of ander stuk badkleding, een oversized strandlaken en voldoende zonnebrandcrème zijn hierbij de absolute basisvereisten. Maar zelfs de meest bescheiden basic strandganger zal al snel ontdekken dat de juiste gadgets een weekendje aan de kust of een meer het een serieus stuk comfortabeler kan maken. 



Dus hebben wij van i-Mania hier een lijstje van handige gadgets en tools samengesteld waarvan we denken dat het de manier waarop jij je zomer doorbrengt flink zal veranderen. En we durven daarbij wel te wedden dat deze onderstaande accessoires al snel als iets vanzelfsprekends aanvoelen.



Android tablet 

Laat deze zomer jouw  papieren leesvoer maar thuis en neem al jouw favoriete boeken elektronisch  mee in één handige gadget: een Android tablet. Het is namelijk een ideale tool om buitenshuis eboeken te lezen. Plus als je dat wenst ook stiekem een spelletje te spelen!



Bluetooth speaker 

Een draadloze luidspreker is het enige waar veel muziekliefhebbers echt niet zonder kunnen. Ondanks het kleine  en lichtgewicht ontwerp van een i-Mania Bluetooth speaker speelt deze al jouw favoriete deuntjes toch nog met een indrukwekkend fijne sound af. Sommige speakers zijn water- en stofdicht, maar ze kunnen allemaal urenlang plezier schenken zonder het op te hoeven laden.



Mini koeler 

Soms wil je gewoon een paar items koel en vers houden wanneer je naar het strand gaat. Al die heerlijke koele drankjes en misschien zelfs wat smakelijk broodjes gevuld met een smeuïge inhoud smeken gewoon om een mini koeler. Je zou er toch niet aan willen denken dit zonwarm te moeten nuttigen!



Waterdicht hoesje 

Een volledig beschermend en waterdicht hoesje van i-Mania is een must-have als jij jouw smartphone altijd bij je wilt hebben, dus ook op het strand. Zelfs als je telefoon al waterdicht is, houdt zo’n case ook al dat vervelende zand en stof buiten.



Stand tent 

Schaduwzoekers zullen zeker genieten van een gemakkelijke ‘pop-up’ tent, die niet alleen licht van gewicht is, maar tevens is ontworpen is om jou bescherming tegen de zon te bieden. Of tegen de wind die al dat zand voorbij kan stuiven.



Strand handdoek 

Zoals al eerder vermeldt is een reis naar het strand is niet compleet zonder een super grote en zachte strand handdoek waar je uren op kunt loungen. Hier bij i-Mania vind je prachtige varianten in allerlei afmetingen, bijzondere motieven en vormen. Zo zal jouw strandverblijf wel heel aangenaam modieus zijn.



UV400 zonnebril 

Vergeet natuurlijk ook niet een zonnebril mee te nemen. Want het investeren in een i-Mania zonnebril met een UV400 label blokkeert 99 tot 100 procent van het schadelijke UV licht. Zowel UV A als B stralen worden hiermee geblokkeerd. En wanneer er even niet een zonnebril nodig is, doet een goede zomer hoed zijn werk ook goed. Plus vergeet uiteraard de flip flop slippers niet, want een dagje aan het strand is echt niet compleet zonder hen. Ze zijn daarnaast ook heel handig schoon te maken!



De hele dag op het strand in het zand doorbrengen is geweldig. Zeker met alle handige en comfortabele accessoires van i-Mania!

 

zomer hoed