Elke vader is anders. Sommigen weten binnen enkele minuten hoe een smartwatch werkt. Anderen kunnen nauwelijks bellen op hun iPhone zonder een technologische veroorzaakte inzinking. Op welk technisch niveau jouw papa ook is in zijn leven, er is altijd wel een coole i-Mania gadget die perfect voor hem is op vaderdag.



Hieronder is een lijstje van interessante tech geschenken, welke kunnen variëren qua technisch niveau en functionaliteit... Maar ze delen allemaal nagenoeg één ding: Ze zullen zijn leven zoveel gemakkelijker maken!



Bluetooth sleutel vinder

Misschien is papa af en toe een beetje verstrooid, het soort man dat in zijn auto gaat zitten en beseft dat hij geen sleutels heeft ... en geen portemonnee. Bevestig een Bluetooth vinder aan de sleutels van papa, zijn portemonnee of alles wat hij maar mogelijkerwijs misplaatst en hij kan het volgen op zijn smartphone. Laten we dan maar hopen dat hij alsook een smartphone tracker heeft!



Android TV box

Ontworpen voor ultra HD streaming is een Android TV box met zijn afstandsbediening een ideaal cadeau waarmee papa van alles mee kan bekijken of luisteren, van Netflix, filmpjes van de (klein-) kinderen tot 3FM. En sport natuurlijk, heel veel sport...



QI draadloze oplader

Omdat je vader altijd klaagt over het niet kunnen vinden van zijn telefoonlader, dan is zo’n i-Mania QI oplaadpad wat moeilijker om te verliezen. Hij zal hier zeker onmiddellijk door geobsedeerd raken en daarnaast laadt het ook nog eens 2x sneller op dan andere opladers. Dat is handig voor als ie wat haast heeft!



Smartwatch

Jouw papa vindt het fijn wanneer alles op één plek terug te vinden is en hij is geen onbekende met smart technologie. Een uitgebreide i-Mania smartwatch doet het allemaal: Fitness, muziek, e-mails, telefoontjes, kalenders... En oh, wij denken dat het ook wel de juiste tijd vertelt!



Camera drone

Jij hebt wellicht geweldige jeugdherinneringen aan het samen bouwen van modelraketten of het spelen met draadloze vliegtuigen met je papa. Nu kan jij al die fijne momenten upgraden met een drone voor je vader. Zo’n eenvoudig te bedienen camera drone bevat meestal ook een groothoek HD WiFi camera voor al je “mijn vader is cooler dan jouw vader” Instagram verhalen...



Mini bluetooth oortelefoon

De mini bluetooth oortelefoon is wellicht al een betrouwbaar fenoneem geworden, maar dat betekent niet dat het geen geweldig cadeau zal zijn. Met zo’n draadloze hoofdtelefoon kan papa geheel handsfree luisteren naar muziek, bellen en nog veel meer. Berg die smartphone dus maar fijn even zonder snoertjes op.



Waterdicht sport camera

De verhalen van de skitochten van mijn vader zijn legendarisch. Geef hem wat videobewijs via een actie sport camera op vaderdag. Zo’n waterbestendige actiecamera zal de bewegingen van vaders langs de helling lichtelijk voorspellen en vastleggen in poederachtige witte beelden. Met een livestreamfunctie kan jij het zelfs direct op Facebook bekijken. Het was veel steiler in persoon zegt ie dan. Ja pap, we weten het nu wel!



Als een kind zo blij!

Vaderdag nadert al snel en ook al is er niet een algemeen tech cadeau dat voor elke vader, opa of ander belangrijk mannelijke figuur in je leven geschikt is... Bij i-Mania zal jij altijd wel een passend geschenk vinden dat hem echt wel super-blij maakt!