Beauty is overal om ons heen: The Bold and the Beautiful is op TV, James Blunt’s nummer ‘You're Beautiful’ hoor je op de radio en volgens velen (zoals Ed Sheeran) zijn er ook voldoende beautiful people om ons heen.



Wat is beautiful?

Beautiful is een Engelstalig begrip die schoonheid hebben uitdrukt. Maar het kan eveneens iets of iemand zijn die allerlei eigenschappen bezit die veel plezier of voldoening geven. Ze zijn fijn om naar te zien, om naar te horen, erover te denken, enzovoort.



Met andere woorden: Ze tintelen de zintuigen op een aangename manier of schenken jouw geest een heel verrukkelijk gevoel. En dat kan dan natuurlijk van alles zijn: een mooie jurk; een prachtige speech, een weelderig huis of een beauty queen...



i-Mania levert allerlei producten die er prachtig uitzien. Daar hoef je dan ook niets meer aan te veranderen. Het levert daarnaast evenzo beauty producten om iemand more beautiful te maken. Maar dan kunnen we ons dito afvragen wat het betekent om een ‘mooie vrouw’ te zijn.



Een mooie omschrijving zou dan kunnen zijn: Haar glimlach maakt haar mooi. Haar lichaam maakt haar sexy. Maar alleen haar geest maakt haar beautiful.



Of wat dacht je van deze? Het is iemand die absoluut verbluffend, stralend, aantrekkelijk en opvallend is. Veelal een vrouw die andersman’s hoofden als bureaustoelen laat draaien!



Beautiful minds

Maar aangezien wij in de tijd van digitale technologie plus informatica leven zijn er zodoende evenzeer voldoende beautiful minds te ontdekken. Schoonheid is dan misschien ook wel intelligentie te noemen. Of te wel: Een nerd m/v is hot!



En nu we toch bezig zijn met lekker filosoferen, wil ik er graag nog even aan toe voegen dat het beautiful zijn heel misschien niets met uiterlijk te maken, maar alleen met het hart.



Schoonheid is...

Yeah, right! Hahaha, dat klinkt uiteraard wel allemaal heel mooi, maar het is natuurlijk nog mooier om naar iets te kijken dat onze ogen bekoort. Schoonheid is in de geest van de toeschouwer.



Dus kunnen we vaststellen dat het fijn is om over schoonheid bewonderd te worden. Dat het heerlijk kan zijn als jij op een plezierige manier nagekeken wordt en het uiteraard ook jouw eigen ego streelt om te weten dat jij al die beauty die jij met jou meedraagt nog een beetje extra aantrekkelijk hebt kunnen maken met al die fijne producten van i-Mania... En om jou beautiful te maken!



Dus is dit de uiteindelijke slotconclusie: Elke vrouw is beautiful. i-Mania accentueert het enkel nog een beetje!

 

beautiful