WELKOM IN DE MAGISCHE WERELD VAN BLOSSOM!

Je zou een bloesem kunnen zien als een soort zichtbaar aurisch energiepatroon, of als het kruinchakra en de geest van een plant. En, als een etherische goeroe uit het sprookjesrijk, heeft elke bloem zijn eigen unieke wijsheid en metafysische leer. Wauw, wie had ooit kunnen denken dat de schoonheid van bloesem magisch is ?!



In een nieuwe aarde schrijft Eckhart Tolle inderdaad: “Bloemen, vluchtiger, etherischer en delicater dan de planten waaruit ze ontstaan, zijn als boodschappers uit een ander rijk, als een brug tussen de wereld van fysieke vormen en het vormloze.”



Iets magisch!

Bloemen hebben daarom iets inherent magisch. Terwijl ze groeien en bloeien, herinneren ze ons aan de levenscycli en de transformaties die we allemaal persoonlijk zullen doormaken.



De kersenbloesem is niet voor niets zo populair. Deze unieke bomen staan ​​synoniem voor Japan en de lente. Deze prachtige roze formaties openen voor het eerst begin april en genieten een maand lang van hun wolkachtige schoonheid.



VLUCHTIGE AARD

In Japan is hun korte bloeiseizoen een metafoor voor de vluchtige aard van het aardse bestaan. De kersenbloesem is van korte duur en etherisch. Ze moedigen ons aan om geïnspireerd te worden door de toekomst en de dingen die komen gaan, maar ook door een mini-tragedie, omdat hun vluchtige schoonheid van korte duur en van voorbijgaande aard is.



PRACHTIGE SCHOONHEID

Vanwege hun bewonderenswaardige schoonheid werden deze prachtige bloeiende bomen geplant in allerlei straten en parken over het hele noordelijk halfrond.



Dit is ook het geval in de lage landen. Dus wil je een kleine magische reis in de natuur maken? Doe dit dan in de wereld van kersenbloesem.



LENTE-ENERGIE

De buitengewone bezienswaardigheden van de kersenbloesem luiden zo de komst van lente, frisheid en vernieuwing in. Gebruik de kersenbloesem om deze opbeurende lente energieën binnen te halen en de dageraad van een nieuw begin te vieren.



Hun energie kan ook helpen bij het starten van nieuwe projecten en doelen. Heb je echter niet de beschikking over de magische kersenbloesem, dan is de man (of vrouw) zeker niet nodig!



Ondergedompeld in magie

Want hier bij i-Mania hebben we altijd een uniek telefoonhoesje met kersenbloesem patroon voor je klaar staan ​​dat je kan onderdompelen in zijn magie! Of een ander soort bloesem als je dat liever hebt ...



Ik heet u van harte welkom hier in de stralende i-Mania-wereld van bloesems die u het hele jaar door kunt dragen.



bloesem