Die droombadkamer van jou kan werkelijkheid worden met de juiste materialen en badkamer artikelen. Met leuke bathroom supplies van i-Mania kan je het in de afwerking allemaal werkelijkheid laten worden!



‘Finishing touch’

Hier bij i-Mania hebben we een flink assortiment aan badkameraccessoires om elke badkamerstijl aan te vullen. Geweldige bathroom supplies zijn de beste manier om een perfecte ‘finishing touch’ toe te voegen aan je badkamerrenovatie.



Opbergsystemen of houders voor allerlei producten in de douche? Geen probleem: we hebben voor iedereen een keus uit handige en soms kleurrijke assessoires.



Wil je iets ophangen. Vrolijke en maar ook strakke designs maken dit mogelijk. Wil je niet boren? Ook dat is oké, want we beschikken over allerlei ophanghaken of oplossingen die met dubbelzijdig tape of zuignapbevestiging gemonteerd kunnen worden.



Frisse kleurtjes

Ben je op zoek naar een unieke douchekop. Nou, je zal er hier zeker een vinden! Denk aan aluminium varianten met een additioneel fris kleurtje of wat dacht je van een douchekop met ingebouwde LED verlichting! Het is aan jou de keus.



Schoonmaken met borstels en andere bathroom supplies is eveneens goed mogelijk. Er zijn diverse nuttige hulpmiddelen beschikbaar, zoals WC-borstels, ontstoppers en schrob borstels. En is alles schoon: Draag i-Mania slippers en houd zo allerlei vuil van buitenaf aan de andere zijde van je badkamerdeur.



Beschermend

Ook heel erg belangrijk is het volgende: een beschermende anti-slip badmat die soms ook lekker comfortabel onder je blote voeten kan aanvoelen. We hebben hier een aantal douchemat ontwerpen voor je badkamer in verschillende kleuren, patronen en materialen.



En heb je wat (lichaamelijks) te verbergen... Of wil je jouw douche ruimte gewoonweg afschermen tegen spattend water. Natuurlijk heeft i-Mania een stijlvol douche en badkamer gordijn voor jou. Daarna kan je lichtelijk een plons in je bad nemen, fijn badderen of heerlijk al zingend douchen zonder dat de hele badruimte nat wordt.



Opvrolijken

Wil jij jouw badkamer opvrolijken met een leuke band met gekleurd motief. We hebben het! Handig aan te brengen op allerlei ondergronden, waaronder een spiegel. Dat kan uiteraard ook prima in de keuken of elders toegepast worden!



Vergeet daarnaast andere belangrijke hulpmiddelen niet, zoals een make-up spiegel, een haar droger, scheer apparaat / razor of wat je nog meer in de badkamer nodig hebt of kan gebruiken.



Verbeteren

Pas jouw badkamer aan naar al jouw persoonlijk wensen met badkameraccessoires van i-Mania. Of je nu op zoek bent naar essentiële bathroom supplies, of op zoek bent naar geweldige bijpassende accessoires: i-Mania heeft veel kwalitatief, aan de muur te bevestigen en vrijstaande hulpmiddelen om je wasruimte te verbeteren.



Ons assortiment badkamerbenodigdheden, waaronder tandenborstelhouders, zeepbakjes en douchegordijnen, is een eenvoudige manier om het uiterlijk van jouw badkamer snel op te frissen zonder dat je gelijk failliet verklaard hoeft te worden.



i-Mania is dan ook een meer dan betrouwbare partner voor al jouw badkamerplannen!