Levensloze telefoons en tablets zijn niet leuk, maar gelukkig is de zon altijd aan (tenminste gedurende de dag), dus waarom zou jij via een solar charger niet de kracht van deze zonne-energie benutten om al jouw USB apparaten draaiende te houden. Zelfs als je in de ‘middle of nowhere’ bent!



Dankzij een solar charger of te wel een oplader op zonne-energie kan jij al jouw USB apparaten eenvoudig vol energie houden, zonder afhankelijk te hoeven zijn van een netvoeding of een accu.



Power jouw apparaat heerlijk op met een milieuvriendelijke gadget die een duurzame stroombron gebruikt. Gebruik het handig op een kampeertrip of overal waar er moeilijk elektriciteit van het elektriciteitsnet te vinden is.



Bij alle zonne opladers van i-Mania.nl is echt zonlicht nodig. Maar het maakt niet uit of het bewolkt is, want het zijn de UV-stralen die deze solar chargers het leven schenkt.



i-Mania levert zo in allerlei leuke tinten een 2600mAh mobiele telefoon noodvoeding op zonne-energie die niet alleen over een ingebouwde LED lamp beschikt, maar tevens geleverd wordt met alle mogelijke USB aansluitingen die je maar kan bedenken: een 8 pins / 30 pins / Micro USB / Mini USB en Nokia C7 adapter. Daarmee is deze handige solar charger compatibel met onder meer menig iPod en iPhone, Samsung, Nokia of een ander smartphone model.



Zoek je nog iets compacters, dan is er een nog kleinere i-Mania solar charger. Met zijn 1350mAh polymeer battery kan je wanneer en waar je maar wenst eenvoudig jouw mobieltje, digitale camera of MP3 speler opladen. Met zijn stijlvolle ontwerp is het alsmede handig om overal naartoe mee te nemen.



Voor de wat zwaardere jongens zoals een tablet of notebook biedt i-Mania een gespecialiseerde 23000mAh hoge capactiteit solar laptop charger die met een tiental mobiele telefoon plus tablet connectors geleverd wordt, maar alsook voorzien is van diverse laptop aansluitpluggen. Zijn output mogelijkheden bestaan uit: DC 12V / 16V / 19V (maximaal 3A) en tevens USB 5V (maximaal 2.1A).



Je kan jouw USB apparaat ook letterlijk op het matje roepen met jouw eigen handig opvouwbaar en draagbaar zonne-paneel. Ze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen tussen de 5 en 28 Watt. De duurdere varianten zijn voorzien van een regenbestendig PVC hoesje. Zo’n waterdicht zonnepaneel is met zijn vocht- en regenbeschermers dan ook ontworpen om goed te kunnen overleven in het wild!



Of je nu in een groot bos loopt, in de buitenlucht kampeert of gewoon door de stad wandelt, een draagbare solar charger van i-Mania kan jou heel prettig meehelpen om jouw elektrische USB aangedreven gadgets werkzaam te houden. En dat met de energiebron die altijd in de buurt is: de zon!



Een solar charger van i-Mania is ideaal voor iedere trip zonder netvoeding.