“Blue (Da Ba Dee)” was een liedje van de Italiaanse popgroep Eiffel 65. In 1999 was het heel populair en stond het zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse Hitparade.



De inhoud van het lied gaat over een man die in een “blauwe wereld” leeft. ' Er wordt gezegd dat hij “blauw binnen en buiten” is en dat hijzelf en diegenen om hem heen niemand heeft om naar te luisteren. “Blauw zijn de gevoelens die in me wonen” wordt er gezongen en blauw vertegenwoordigt hier dan ook de emotionele staat van de persoon in kwestie.



Jij hoeft je via i-Mania.nl niet zo snel blauw te voelen. Bij i-Mania heeft men namelijk enerverende mini bluetooth speakers die jouw mogelijke eenzaamheid snel wegneemt. Groots is het geluid die eruit klinkt en heerlijk is het genot wanneer je jouw lievelingsmuziek dan ook met anderen kan delen!



Zo’n smart bluetooth speaker is een uiterst slim product om jou van binnen vrolijk te houden. Koppel hem gemakkelijk draadloos met bijvoorbeeld je mobiel en luister naar de muziek:  de moedertaal van je hart.



Het hart wil wat het wil, dus vraagt het hart om bluetooth muziekplezier... en i-Mania werkt hier uiteraard hartelijk aan mee!